Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

Επαναφορτιζόμενη Ασύρματη Σκούπα SR18.5

PBIVEU0095

Όρθια, ηλεκτρική, ασύρματη σκούπα, ελαφριά, εύκολη στην αποθήκευση.

Είναι ελαφριά ασύρματη, επαναφορτιζόμενη σκούπα χωρίς σακούλα, εξαιρετικά πρακτική διαθέτοντας 2 σε 1 χρήσεις καθώς μπορεί να μετατραπεί και σε επαναφορτιζόμενο σκουπάκι για πιο γρήγορο και άμεσο καθαρισμό μικρών επιφανειών.
Διαθέτει 4 αξεσουάρ.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.
Εγγύηση 2 χρόνια.ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ- pinakaki.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

€156.10

€223.00

-30%

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αυτονομία45 λεπτά
Σύστημα παρκαρίσματοςΝαι
Μήκος καλωδίου/ Eμβέλεια χρήσηςΑσύρματη/ Ελεύθερη
Βάρος συσκευής2.5 kg
Δυνατότητα αναρρόφησηςΣτερεά
Ρύθμιση αναρρόφησης-
Χωρητικότητα κάδου0.4 L
Φιλτράρισμα4 στάδια
Αποθήκευση καλωδίου/ ΛειτουργίαΑσύρματη
ΣακούλαΧωρίς
Φόρτιση Μπαταρίας4.5 ώρες
Τάση Μπαταρίας18.5V / Μπαταρία Λιθίου

Η Επαναφορτιζόμενη σκούπα Forzaspira SR18.5 είναι ελαφριά, ασύρματη, επαναφορτιζόμενη σκούπα χωρίς σακούλα, εξαιρετικά πρακτική διαθέτοντας 2 σε 1 χρήσεις καθώς μπορεί να μετατραπεί εύκολα και σε επαναφορτιζόμενο σκουπάκι για πιο γρήγορο και άμεσο καθαρισμό μικρών επιφανειών όπως καναπέδες, μαξιλάρια, ταπετσαρίες, εσωτερικό αυτοκινήτου, κ.α. Με διάρκεια μπαταρίας περίπου 45 λεπτά μπορούμε να καθαρίσουμε σχολαστικά όλους τους χώρους του σπιτιού μας χωρίς να χρειάζεται να σταματάμε συνεχώς για να επαναφορτίζουμε τη συσκευή. Το μικρό βάρος της την καθιστά ιδανική για να καθαρίζουμε σκάλες. Αποτελεσματική και βολική, με ευρεία ακτίνα περιστροφής της βούρτσας για πιο εύκολο καθάρισμα ακόμη και των πιο δύσκολων σημείων, ενώ η λειτουργία turbo καθαρίζει αποτελεσματικά σκληρά δάπεδα, ξύλινα πατώματα και χαλιά από κάθε επίμονη βρωμιά. Διαθέτει πτυσσόμενο χερούλι, έτσι ώστε να μην κουραζόμαστε σκύβωντας. Με ένα κλικ η σκούπα SR 18.5 θα καμφθεί ώστε να εισχωρήσει σε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία. .ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον1.png
Αυτονομία Μπαταρίας.
Αυτονομία λειτουργίας της σκούπας χωρίς επαναφόρτιση έως και 45 λεπτά. Η ασύρματη σκούπα κάνει ακόμη πιο εύκολο το σκούπισμα χωρίς τα καλώδια να μπλέκουν ανάμεσα σε έπιπλα εμποδίζοντας το καθάρισμα.
ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον2.jpg
Πτυσσόμενη λαβή.
Με ένα κλικ, διπλώνουμε τη λαβή της σκούπας ώστε να καθαρίσουμε αποτελεσματικά και χωρίς κόπο δυσπρόσιτα σημεία όπως κάτω από έπιπλα, κάτω από τα τραπέζια, ανάμεσα σε καρέκλες, κ.α.


ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον3.jpg
Ενσωματωμένο ηλεκτρικό σκουπάκι.
Με ένα απλό κλικ, είναι εύκολο να αποσπάσουμε από τη σκούπα το φορητό ηλεκτρικό σκουπάκι που είναι ενσωματωμένο στην σκούπα μας έστι ώστε να καθαρίσουμε καναπέδες, καρέκλες, ταπετσαρίες και εσωτερικούς χώρους των αυτοκινήτων.
ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον4.png
Turbo Λειτουργία σκούπας.
Η λειτουργία turbo, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα κλικ, μας επιτρέπει να έχουμε τη μέγιστη ισχύ αναρρόφησης σε όλα τα δάπεδα και τα χαλιά μας, καθαρίζοντας και την πιο επίμονη βρωμιά.
Μικρή βούρτσα για ευαίσθητες επιφάνειες.
Φορτιστής: πλήρης φόρτιση σε 4,5 ώρες.

Δημοφιλή προϊόντα