Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

Επαγγελματικό Σίδερο με boiler La Vaporella XB60C

PLIVEU0225

Σίδερο ατμού με boiler 6,7BAR και αντλία 15BAR -  απεριόριστη αυτονομία.

Το μοντέλο La Vaporella XB60C, διαθέτει ισχυρό μπόιλερ τεχνολογίας "NO CALC LONGLIFE", τεχνολογία που επιτρέπει την πρόληψη αρνητικών επιπτώσεων από ασβεστοποίηση εξαιτίας αλάτων, δίνοντας στο μπόιλερ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς συνεχή συντήρηση.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.
Εγγύηση 2 χρόνια.pinakakiLAVAPORELLA.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

€295.80

€348.00

-15%

Υλικό / σύστημα μπόιλερNO CALC LONGLIFE/ συνεχές επαναγέμισμα, refill
Μέγιστη πίεση6,7 bar - max 15 bar
Μέγιστη Πίεση Αντλίας15 bar
Παροχή/ ρύθμιση ατμού400 g/min - 4 Προγράμματα (ECO, Turbo, λινό, Silk)
Χωρητικότητα1,4 L
ΑυτονομίαΑπεριόριστη
Συνολική Ισχύς2400 W
Δύναμη μπόιλερ2400 W
Ένδειξη ετοιμότητας ατμούΝαι
Ένδειξη χαμηλής ποσότητας νερούΝαι
Χρόνος προετοιμασίας2 λεπτά
Ασφάλεια για παιδιάΝαι
Σύστημα παρκαρίσματος-
Μήκος καλωδίου/ Eμβέλεια χρήσηςΜεγάλη
Βάρος συσκευής5.2 kg
ΠλάκαΑλουμινίου με διπλή κεραμική επίστρωση, αντικολλητική
Θόρυβος-
Αυτόματη Απενεργοποίηση (Ασφάλεια)Μετά από 10 λεπτά

Το μοντέλο της σειράς La Vaporella, XB60C, διαθέτει ισχυρό μπόιλερ τεχνολογίας "NO CALC LONGLIFE", τεχνολογία που επιτρέπει την πρόληψη των αρνητικών επιπτώσεων από ασβεστοποίηση εξαιτίας αλάτων, δίνοντας στο μπόιλερ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς συνεχή συντήρηση. Το ειδικό κράμα αλουμινίου εξουδετερώνει τις επιδράσεις των αλάτων του νερού της βρύσης, ενώ το φίλτρο του μπόιλερ μπλοκάρει τη δράση ακόμη και πολύ λεπτών σωματιδίων εντός του.  Διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Επιπλέον, η αντικολλητική του πλάκα αλουμινίου με διπλή κεραμική επίστρωση διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία της Καμπύλης Ροής 360°, ώστε με ένα μόνο πέρασμα να σιδερώνει τέλεια. Οι στρογγυλεμένες άκρες της πλάκας επιτρέπουν ομαλό σιδέρωμα, περνώντας χωρίς δυσκολία, πιθανά εμπόδια, όπως τσέπες και κουμπιά. 880 πλεον1.jpg
4 Ρυθμίσεις ροής ατμού
Η δυνατότητα ρύθμισης του ατμού σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση. Από το κουμπί επάνω στο σίδερο, μπορείτε να ρυθμίσετε και τη σωστή θερμοκρασία της πλάκας, ενώ αν χρειαστεί να σιδερώσετε ευαίσθητα υφάσματα, η σωστή ρύθμιση είναι η λειτουργία ξηρού ατμού SILK. Η ρύθμιση TURBO απελευθερώνει έναν ισχυρό πίδακα ατμού για εξαιρετικά τσαλακωμένα και σκληρά υφάσματα.
880-πλεον2.jpg
Ενδείξεις φωτός LED
Το σίδερο XB60C διαθέτει φως LED, το οποίο προσφέρει διαφορετικές ενδείξεις, ικανές να σας ενημερώνουν για τη φάση σιδερώματος στην οποία βρίσκεστε: 1.Κίτρινο φως: η συσκευή θερμαίνεται , 2.Σταθερό Μπλε φως: συσκευή έτοιμη για σιδέρωμα , 3.Διαλείπον Μλε φως: χαμηλώνει η θερμοκρασία του σίδερου, 4. Κόκκινο φως: τελειώνει το νερό.


880-πλεον3.jpg
Λειτουργία STEAM PULSE
Κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί που βρίσκεται επάνω στο σίδερο, ενεργοποιείται η λειτουργία STEAM PULSE, για ευκολότερο και γρηγορότερο σιδέρωμα. Ο ατμός θα βγαίνει αυτόματα σε τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς να χρειάζεται να πατάτε εσείς συνεχώς το κουμπί. Ιδανικό για κάθετο σιδέρωμα.
880-πλεον4.jpg
Πρόγραμμα ECO
Για μειωμένη κατανάλωση σε ρεύμα και νερό, επιλέξτε το πρόγραμμα ECO, το οποίο ρυθμίζει αυτόματα την πίεση του ατμού, χωρίς να μειώνει την αποτελεσματικότητα του σιδερώματός σας.

Δημοφιλή προϊόντα

5 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ