Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

Steam Disinfector

PAIVEU0197 (Ατμοκαθαριστή) - PAIVEU0189 (Σκούπας)

Παγκόσμια πατέντα απολύμανσης κατά των κοριών.

Το συγκεκριμένο προϊόν φροντίζει ώστε οι επιφάνειες του σπιτιού σας να είναι απολυμασμένες.
Διαθέτει 6 αξεσουάρ.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.
Εγγύηση 2 χρόνια.pinakakidISINFECTOR.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

€429.00

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Το συγκεκριμένο προϊόν φροντίζει ώστε οι επιφάνειες του σπιτιού σας να είναι απολυμασμένες. Είναι ο βασικός σας σύμμαχος ενάντια στα βακτήρια, τα ακάρεα και τις ασθένειες, με εξαιρετικά μειωμένο το ποσοστό υγρασίας. To Disinfector είναι ένα πατενταρισμένο προϊόν από την Polti το οποίο μπορεί με τη ροή του ξηρού, υπέρθερμου ατμού στους 180°C να εξοντώσει ενήλικους μικροοργανισμούς, τις προνύμφες αλλά και τα αυγά τους προκαλώντας τους θερμικό σοκ. Το προϊόν είναι συμβατό με τα εξής μοντέλα ατμοκαθαριστών: 3.000/3.0, Classic, Edition, Evolution, κ.α.πλεον1.png
100% Αποτελεσματικότητα.
Μοναδική λύση για την απαλλαγή από τους κοριούς και τους μικροοργανισμούς. Χωρίς τη χρήση χημικών. Οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον.
πλεον2.png
Παγκόσμια Πατέντα της Polti.
Θερμικό ΣΟΚ σε έντομα και κοριούς εξαιτίας της δύναμης του ξηρού, υπέρθερμου ατμού θερμοκρασίας έως 180 C. Κατασκευάζεται στην Ιταλία.


πλεον3.jpg
Αφαιρούμενο μπουκάλι.
Το αφαιρούμενο μπουκάλι του HPMed συνδέεται στο κάτω μέρος του ακροφύσιου παροχής της συσκευής. Με την απελευθέρωση του υγρού απομακρύνεται η μυρωδιά των κοριών και άλλων παρασίτων.
πλεον4.jpg
Βαλιτσάκι πολυτελείας
Το Steam Disinfector μαζί με τα αξεσουάρ του μεταφέρεται γρήγορα και εύκολα μέσα στο βαλιτσάκι πολυτελείας που σας διαθέτουμε μαζί με το προϊόν.
Αποστείρωση στα είδη υγιεινής.
Μπορεί να κάνει απολύμανση σε δυσπρόσιτες επιφάνειες, χάρη στο καμπυλωτό εργαλείο συμπυκνωτή ατμού που διαθέτει.
Απολύμανση ευαίσθητων επιφανειών.
Η ιδανική εφαρμογή είναι ο ψεκασμός από απόσταση 5-6 εκατοστά από την επιφάνεια καθαρισμού. Η ροή του υπερθερμαινόμενου ατμού είναι αρκετά ισχυρή ώστε να περνάει από ένα ή δύο επίπεδα υφάσματος σκοτώνοντας τα έντομα και τα αυγά τους χωρίς να τα εκτοπίζει και να τα σκορπίζει στο χώρο. Μειώνει το επίπεδο της υγρασίας όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ξηρός, υπερθερμαινόμενος ατμός θερμοκρασίας 180⁰C.
Το παγκοσμίως πατενταρισμένο σύστημα της Polti, έχει τη δυνατότητα να υπερθερμάνει τον ατμό έως και τους 180⁰ C, καθώς και να μειώσει το επίπεδο της υγρασίας όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τα παραπάνω λύνουμε αποτελεσματικά ότι προβλήματα μπορεί να έχουμε με τα ακάρεα, βακτήρια, μικρόβια, κοριούς, ψύλλους, ψείρες και άλλους μικροοργανισμούς.
Τέλος σε κοριούς, ψύλλους, ψείρες, ακάρεα και τα αυγά τους.
Το Steam Disinfector εξουδετερώνει τα υπάρχοντα αυγά (100%) και μια μεγάλη ποσότητα (περίπου 90%) των ενήλικων εντόμων και των προνυμφών. Αυτό συμβαίνει λόγω της υψηλής θερμοκρασίας της ροής του ξηρού ατμού που δρα ως «θανατηφόρα ακτίνα», σκοτώνοντας τα έντομα και τα αυγά σε όλες τις περιοχές που εφαρμόζεται.
Βαλιτσάκι πολυτελείας για την τοποθέτηση και την πρακτική μεταφορά της συσκευής.
2 φιαλίδια αιθυλικής αλκοόλης HpMed βιολογικής απολύμανσης, μαζί με τα κορδόνια τους.

2 αξεσουάρ απολύμανσης (ίσιος και καμπυλωτός συμπυκνωτής ατμού).
Βουρτσάκι καθαρισμού της συσκευής.

Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης και στα ελληνικά + DVD.

Δημοφιλή προϊόντα