Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

Ασύρματη με LED φως Σκούπα SR25.9_PLUS Επαναφορτιζόμενη

PBIVEU0096

Όρθια, ηλεκτρική, ασύρματη σκούπα με LED φως, ελαφριά και εύκολη στην αποθήκευση.

Είναι ελαφριά ασύρματη, επαναφορτιζόμενη σκούπα χωρίς σακούλα, εξαιρετικά πρακτική διαθέτοντας 2 σε 1 χρήσεις καθώς μπορεί να μετατραπεί και σε επαναφορτιζόμενο σκουπάκι για πιο γρήγορο και άμεσο καθαρισμό μικρών επιφανειών.
Διαθέτει 4 αξεσουάρ.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.
Εγγύηση 2 χρόνια.ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ- pinakaki.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

€181.30

€259.00

-30%

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Αυτονομία56 λεπτά
Σύστημα παρκαρίσματοςΝαι
Μήκος καλωδίου/ Eμβέλεια χρήσηςΑσύρματη/ Ελεύθερη
Βάρος συσκευής2.5 kg
Δυνατότητα αναρρόφησηςΣτερεά
Ρύθμιση αναρρόφησης3 ταχύτητες
Χωρητικότητα κάδου0.4 L
Φιλτράρισμα4 στάδια
Αποθήκευση καλωδίου/ ΛειτουργίαΑσύρματη
ΣακούλαΧωρίς
Φόρτιση Μπαταρίας4.5 ώρες
Τάση Μπαταρίας25.9V / Μπαταρία Λιθίου
Φως στη ΒούρτσαLED

Η Επαναφορτιζόμενη σκούπα Forzaspira SR25.9_PLUS είναι ελαφριά, ασύρματη, επαναφορτιζόμενη σκούπα χωρίς σακούλα, εξαιρετικά πρακτική διαθέτοντας 2 σε 1 χρήσεις καθώς μπορεί να μετατραπεί εύκολα και σε επαναφορτιζόμενο σκουπάκι για πιο γρήγορο και άμεσο καθαρισμό μικρών επιφανειών όπως καναπέδες, μαξιλάρια, ταπετσαρίες, εσωτερικό αυτοκινήτου, κ.α. Με διάρκεια μπαταρίας περίπου 1ώρα μπορούμε να καθαρίσουμε σχολαστικά όλους τους χώρους του σπιτιού μας χωρίς να χρειάζεται να σταματάμε συνεχώς για να επαναφορτίζουμε τη συσκευή. Το μικρό βάρος της την καθιστά ιδανική για να καθαρίζουμε σκάλες. Αποτελεσματική και βολική, με LED φώτα στη βούρτσα της επιτρέπει να βλέπουμε σε βάθος τι κρύβεται κάτω από τα έπιπλα και στις γωνίες ενώ με το πτυσσόμενο χερούλι δεν χρειάζεται να σκύβουμε, με ένα κλικ η σκούπα SR 25.9_Plus θα καμφθεί ώστε να εισχωρήσει σε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία. Η λειτουργία turbo και η μηχανοκίνητα περιστρεφόμενη βούρτσα καθαρίζουν αποτελεσματικά σκληρά δάπεδα, ξύλινα πατώματα και χαλιά από κάθε επίμονη βρωμιά.ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον1.png
Ειδική Βούρτσα με λυχνία LED.
Η λυχνία LED στη βούρτσα μας επιτρέπει να βλέπουμε τη βρωμιά που κρύβεται κάτω από τα έπιπλα ή στις γωνίες με λίγο φως. Ιδανικό για την απομάκρυνση τρίχας κατοικιδίων και χνουδιών.
ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον2.jpg
Πτυσσόμενη λαβή.
Με ένα κλικ, διπλώνουμε τη λαβή της σκούπας ώστε να καθαρίσουμε αποτελεσματικά και χωρίς κόπο κάτω από έπιπλα, κάτω από τα τραπέζια, ανάμεσα σε καρέκλες, κ.α.


ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον3.jpg
Ενσωματωμένο ηλεκτρικό σκουπάκι.
Με ένα απλό κλικ, είναι εύκολο να αποσπάσουμε από τη σκούπα το φορητό ηλεκτρικό σκουπάκι που είναι ενσωματωμένο στην σκούπα μας έστι ώστε να καθαρίσουμε καναπέδες, καρέκλες, ταπετσαρίες και εσωτερικούς χώρους των αυτοκινήτων.
ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον4.png
Turbo Λειτουργία σκούπας.
Η λειτουργία turbo, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα κλικ, μας επιτρέπει να έχουμε τη μέγιστη ισχύ αναρρόφησης σε όλα τα δάπεδα και τα χαλιά μας, καθαρίζοντας και την πιο επίμονη βρωμιά.
Μικρή βούρτσα για ευαίσθητες επιφάνειες.
Φορτιστής: πλήρης φόρτιση σε 4,5 ώρες.

Δημοφιλή προϊόντα