Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σύντομο ιστορικό

Η IRON VAP είναι Ελληνική εταιρεία προσφοράς προϊόντων καθαρισμού και οικιακών συσκευών. Ιδρύθηκε το 1995, με σκοπό να παρέχει ποιοτικές και σύγχρονες επιλογές οικολογικών ηλεκτρικών συσκευών, κυρίως για τον επαγγελματία αλλά και για κάθε σπίτι. Από τα πρώτα έτη λειτουργίας της, ξεκίνησε να προσφέρει προϊόντα οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων νοικοκυριών και επαγγελματιών. Πρωτοπόρος για την εποχή της πρότεινε ατμοκαθαριστές και σκούπες με μεγάλη απόδοση, πρεσοσίδερα οικιακά και επαγγελματικά με απεριόριστη αντοχή στον χρόνο.

Δραστηριότητα

Σήμερα επενδύει σε συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες της Ευρώπης(Polti, Saeco, Elettroplastica), κυρίως Ιταλίας και Γερμανίας, αλλά και σε εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο μπορεί να παρέχει αξιόπιστες λύσεις υψηλής απόδοσης (καθαρισμού, απολύμανσης, σιδερώματος) για ιδιώτες και επαγγελματίες. Ακόμα υποστηρίζει οικολογικά προϊόντα τελευταίας γενιάς, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς, όπως ηλεκτρονικές σκούπες κτλ.

Προσφέρει προϊόντα τόσο για την απλή εφαρμογή π.χ. σκούπισμα, σιδέρωμα, καθάρισμα με ατμό όσο και σύνθετες λύσεις απολύμανσης από ακάρεα, βακτηρίδια, κοριούς κτλ.

Προσδίδει υπεραξία στις επιλογές σας και είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, καλύπτοντάς σας υπηρεσίες εγγύησης και service, άμεσα και ολοκληρωμένα.

cms-img
Τιμητική διάκριση της IRON-VAP στη ΔΕΘ 2015

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας ( 6946 124291) για να συζητήσουμε την βέλτιστη λύση καθαρισμού, απολύμανσης και λειτουργικότητας για εσάς και για τον χώρο σας.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝ!!!

Φωτογραφίες Αρχείου

cms-img

Περίπτερο Ιταλίας

ΔΕΘ 1996

cms-img

Εγκαίνια Horeca 

Έκθεση 2002

cms-img

Τιμητική Συμμετοχή

Θράκη 2007

cms-img

Έκθεση

Αιγαίο 2005