Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

Αμπούλες Αφαίρεσης Αλάτων Polti Kalstop

PAIVEU0094

Συσκευασία με 20 αμπούλες κατά των αλάτων.

Το Kalstop είναι ένα προϊόν φυσικό και βιοδιασπώμενο, ειδικό στο να προλαμβάνει το σχηματισμό ασβεστόλιθου εντός του μπόιλερ και να βελτιώνει την εξαγωγή ατμού της συσκευής (ατμοκαθαριστή, σίδερο με μπόιλερ). Η συνεχής χρήση του Kalstop μεγαλώνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

€19.50

  • Το Kalstop αναμιγνύεται με το νερό που μπαίνει στο μπόιλερ της συσκευής(5 λίτρα νερό βρύσης μία αμπούλα Kalstop). Αυτό το μίγμα μπορεί να αντικαταστήσει το απιονισμένο νερό (συνεχής χρήση). Για συσκευές με μπόιλερ συνεχούς επαναγεμίσματος (refill) η παραπάνω διαδικασία πρέπει να ακολουθείται σε κάθε χρήση (για μακροζωία της συσκευής).
  • Το Kalstop μπορεί να μπει απευθείας στο μπόιλερ της συσκευής για να την καθαρίσει από σχηματισμούς αλάτων. 2 αμπούλες σε 200ml νερού σε συσκευή που έχει τεθεί σε λειτουργία. Μόλις ανάψει το λαμπάκι ετοιμότητας, κλείστε τη συσκευή και αφήστε το μίγμα αυτό για τουλάχιστον δύο ώρες. Ξεπλύνετε το μπόιλερ και θα δείτε να βγαίνει από μέσα καφέ υγρό με υπολείμματα αλάτων. Αυτό δείχνει ότι έχει γίνει αποτελεσματικός καθαρισμός. Εμείς συνιστούμε η διαδικασία αυτή να επαναλαμβάνεται κάθε 6 μήνες. Παρόλα αυτά η συχνότητα καθαρισμού εξαρτάται από το νερό της περιοχής σας. (Μπορείτε να καταλάβετε την καταλληλότητά του από την πρώτη συντήρηση που θα κάνετε). Συμβουλευτείτε και την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας.

Συμβατό με: όλους τους ατμοκαθαριστές (Eco Pro 3.0, Classic 55, Classic 65) και με όλα τα πρεσσοσίδερα (με μπόιλερ και με μπόιλερ επαναγεμίσματος-refill).

Δημοφιλή προϊόντα

27 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ