Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η IRON VAP εδρεύει στην Θεσσαλονίκη από όπου ξεκινούν οι ατμοκαθαριστές, οι σκούπες μας καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα μας και φτάνουν κοντά σας απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την χώρα. Η εταιρεία μας φροντίζει να προωθεί μοντέλα ηλεκτρικών συσκευών με μεγάλη διάρκεια ζωής, πάνω από 20 χρόνια! Επιπλέον, η IRON VAP με ανεπτυγμένο το αίσθημα οικολογικής ευθύνης σας προσφέρει τη δυνατότητα απόσυρσης συσκευής με οικονομικό όφελος καθώς συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης με αριθμό ΑΜΠ 13674.

Είμαστε δίπλα σας με κεντρικά και εξουσιοδοτημένα service σε όλη την Ελλάδα. Παρέχουμε ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα μοντέλα μας και πλήρη κάλυψη σε ανταλλακτικά από ατμοκαθαριστές, σκούπες και από τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές μας. Προσδίδουμε υπεραξία στις επιλογές σας καθώς η σχέση εταιρίας-πελάτη ξεκινάει για εμάς με την αγορά του προϊόντος και δεν σταματάει εκεί. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας, δίνοντας έμφαση στο service, την μεγαλύτερη ανάγκη των ηλεκτρικών συσκευών, όσα χρόνια και αν περάσουν από την αγορά τους.

Συμβουλές τεχνικής υποστήριξης

Η μακροζωία και η άψογη λειτουργία των συσκευών είναι πολύ στενά συνδεδεμένη με το σωστό τακτικό καθαρισμό και την κατάλληλη συντήρηση που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές μας στις οδηγίες χρήσης. Συμβουλευτείτε τον οδηγό – ανάλογα με το είδος της συσκευής σας.

Σε περιπτώσεις που δεν κατανοείτε τη συμπεριφορά μίας συσκευής είτε γιατί ανάβει μία ενδεικτική λυχνία, είτε γιατί παρουσιάζεται κάποια μικρή δυσλειτουργία, μην πανικοβάλλεστε!

Αρχικά, συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης της συσκευής σας, και πιο συγκεκριμένα τον πίνακα “Πιθανά προβλήματα” και επιλύστε το πρόβλημα.

Αν δεν μπορέσετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση από το τεχνικό μας τμήμα: 2310839770 (καθημερινά 9:00-15:00μ.μ.). Ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: info@iron-vap.gr .