Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

Τρόποι Πληρωμής

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην περίπτωση που επιθυμείτε να κοπεί τιμολόγιο με μειωμένο Φ.Π.Α. (ειδική ρύθμιση για συγκεκριμένα νησιά, Φ.Π.Α. 17%), ή τιμολόγιο με απαλλαγή Φ.Π.Α. (ειδική ενδοκοινοτική ρύθμιση για χώρες Ε.Ε. π.χ. Κύπρος, κ.α., Φ.Π.Α. 0%), παρακαλείστε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα και να πραγματοποιήσετε τηλεφωνική παραγγελία.


ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 50 € στο νομό Θεσσαλονίκης.


ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 50 €, σε αξεσουάρ και εξαρτήματα.

Όλες οι προτάσεις μας για να διαλέξεις ποια σου ταιριάζει!

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με τέσσερις(4) διαφορετικούς τρόπους:

1. Χρεωστική Κάρτα 2. Πιστωτική Κάρτα 3. Αντικαταβολή - Μετρητά 4. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

1. Χρεωστική και Προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείς να πληρώσεις με χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa και Mastercard που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένη ελληνική ή αλλοδαπή τράπεζα και αποδέχεται η εταιρεία μας.

Η εξόφληση του ποσού γίνεται εφάπαξ, μετρητά.

2. Πιστωτική Κάρτα

Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένη ελληνική ή αλλοδαπή τράπεζα και αποδέχεται η εταιρεία μας.

Η εξόφληση του ποσού γίνεται εφάπαξ, μετρητά ή με χρέωση δόσεων.

Έως 4 δόσεις για αγορές από 301€ μέχρι 400€

Έως 6 δόσεις για αγορές από 401€ μέχρι 600€

Έως 8 δόσεις για αγορές από 601€ μέχρι 800€

Έως 10 δόσεις για αγορές από 801€ μέχρι 1.000€

Έως 12 δόσεις για αγορές από 1.001€ και άνω.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της εταιρείας μας που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές).
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, η IRON VAP δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

3. Αντικαταβολή - Μετρητά

Χωρίς κόπο και χωρίς χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου -κατά την παράδοση στο χώρο σου- πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ισχύει για ποσά κάτω των 500€ συνολική αξία προϊόντος με απόδειξη λιανικής.

Ισχύει για ποσά κάτω των 500€ καθαρή αξία προϊόντος με Φ.Π.Α., μόνο στην περίπτωση τιμολογίου.

Προκαταβολή είναι πιο πιθανό να ζητηθεί εκ μέρους μας στις περιπτώσεις που η παραγγελία σου περιλαμβάνει προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα και θα αποσταλούν κατόπιν παραγγελίας μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Προκαταβολή είναι επίσης πιθανό να ζητηθεί για προϊόντα αξίας πάνω από 201€. Προϋπόθεση για την έναρξη εκτέλεσης της παραγγελίας όταν απαιτείται προκαταβολή είναι το 30% της συνολικής αξίας του προϊόντος, μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

4. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά και εξόφλησε την με κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

IBAN

ΤράπεζαΑριθμός λογαριασμού
ΠειραιώςGR95 0172 2280 0052 2807 0699 850
Alpha BankGR44 0140 7110 7110 0232 0000 583
ΕθνικήGR29 0110 2230 0000 2234 0076 037
ΔικαιούχοςΤσινίδης Ανέστης


Δες ποιά από τις παραπάνω τράπεζες σε εξυπηρετεί και προχώρησε στην ηλεκτρονική κατάθεση. Όταν θα σου ζητηθεί ονοματεπώνυμο δικαιούχου καταχώρησε " Τσινίδης Ανέστης " και στο πεδίο "ποσό" το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου. Μην ξεχάσεις στις πληροφορίες να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμο σου και τον κωδικό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Τέλος στείλε μας το καταθετήριο στο email
info@iron-vap.gr.Μόλις μας στείλεις το καταθετήριο θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθεί άμεσα η παραγγελία σου.