Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου: η BLACK FRIDAY έρχεται στην Iron Vap

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου: η BLACK FRIDAY έρχεται στην Iron Vap

Σε λίγες μόνο ημέρες έρχεται η Black Friday, φέρνοντας εξαιρετικές προσφορές για τον καταναλωτή! Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να διαμορφώνουμε μια λίστα επιθυμιών με προϊόντα που χρειαζόμαστε άμεσα ή προϊόντα που θα επιθυμούσαμε κάποια στιγμή να αγοράσουμε εάν και εφόσον τα βρούμε σε καλές τιμές;

Οι καλύτερες τιμές έρχονται λίγο νωρίτερα στην iron vap. Ήδη από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μοναδικές εκπτωτικές τιμές στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Black Friday 2019.

Μπορείτε να περιηγείστε στις διαθέσιμες προσφορές και σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων μας και να διαμορφώνετε ήδη μια λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα, με ό,τι σας αρέσει και ταιριάζει στις ανάγκες σας. Έτσι, θα έχετε κερδίσει χρόνο, θα έχετε πάρει πολύ πιο λογικές και ορθολογικές αποφάσεις αγοράς και κατά τη διάρκεια της Black Friday θα είστε πανέτοιμοι. Η έρευνα αγοράς και ο ολοκληρωμένος και προσεκτικός προσδιορισμός της ανάγκης μας, είναι ο καλύτερος οδηγός για την τελική επιλογή αγοράς του προϊόντος.

Παρακάτω θα βρείτε μια πολύ σύντομη λίστα με προϊόντα τα οποία θα έχουν εκπτώσεις έως και -50%, λίστα που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια προϊόντα είναι τα ιδανικά για εσάς και που ακριβώς θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

steam cleaners

1. Ατμοκαθαριστής

Ίσως σε πολλούς να φαντάζει μια οικιακή συσκευή πολυτελείας, παρόλα αυτά ο ατμοκαθαριστής είναι το πιο σύγχρονο και απαραίτητο μηχάνημα για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι. Παρέχει οικολογικό, σε βάθος καθάρισμα και αποτελεσματική απολύμανση, χωρίς χημικά, απομακρύνοντας τους αλλεργιογόνους και άλλους μικροοργανισμούς από τον χώρο που κινούμαστε και από τον χώρο που κινούνται τα παιδιά μας. Υπάρχουν ισχυροί ατμοκαθαριστές, αλλά και μικροί και βολικοί για μικρότερες απαιτήσεις και μικρότερους χώρους.

Stick vacuum cleaners

2. Όρθιες, Ασύρματες Σκούπες

Η πιο απλή και καθημερινής χρήσης, συσκευή, η ηλεκτρική σκούπα, μπορεί να γίνει τώρα απλή και εύχρηστη όσο ένα παιχνίδι στα χέρια μας. Τώρα, οι νέες, ασύρματες σκούπες λειτουργούν χωρίς καλώδια να μας ενοχλούν, χωρίς πρίζες να μας δεσμεύουν, χωρίς ιδιαίτερο βάρος να μας δυσκολεύει στη μετακίνηση της σκούπας από χώρο σε χώρο, και πολύ σημαντικό χωρίς σακούλα, να ξεχνάμε να την αλλάξουμε και να μπουκώνει η συσκευή μας! Επιπλέον, διαθέτουν χειρισμό από το χερούλι, κι έτσι δεν χρειάζεται να σκύβουμε συνεχώς! Οι όρθιες, ασύρματες σκούπες είναι η πιο σύγχρονη και ξεκούραστη απάντηση στο πρόβλημα της νοικοκυράς για ένα γρήγορο και απλό καθημερινό σκούπισμα.

vertical styler gsf60

3. Νέα καινοτόμα συστήματα Σιδερώματος

Πάντα θέλαμε ξεκούραστο τρόπο σιδερώματος των πιο χοντρών υφασμάτων και των πιο δύσκολων ρούχων όπως των πουκαμίσων ή κάποιο αξιόπιστο και ελαφρύ σίδερο για γρήγορο φρεσκάρισμα ρούχων στα ταξίδια μας. Τώρα τα νέα καινοτόμα συστήματά μας, δίνουν λύσεις που επιθυμούσαμε από καιρό, παρέχοντας τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο σιδερώματος ακόμη και για κουρτίνες, σεντόνια, κ.α. με σύστημα για κάθετο, όρθιο σιδέρωμα. Μετατρέψτε την πιο επίπονη οικιακή δουλειά, στην πιο απλή και διασκεδαστική, σιδερώστε εύκολα και γρήγορα με τα Vertical Stylers!

FAV80 steam and vacuum

4. Ολοκληρωμένες Λύσεις Καθαρισμού: Σκούπα και Ατμοκαθαριστής σε ΕΝΑ

Οι καθημερινές δουλειές του σπιτιού μας κουράζουν όχι μόνο γιατί χρειάζεται να καταβάλλουμε σωματικό κόπο αλλά και γιατί είναι εξαιρετικά χρονοβόρες. Επιθυμείτε μία συσκευή που συνδυάζει σκούπισμα και σφουγγάρισμα, έτσι ώστε να κερδίζετε σε χρόνο και σε κόπο; Η iron vap σας προτείνει την σειρά FAV, μηχανήματα που συνδυάζουν την αποτελεσματική αναρρόφηση υγρών και στερεών ρύπων μιας ανθεκτικής σκούπας νερού με την οικολογική απολύμανση ενός ισχυρού ατμοκαθαριστή σε ένα μόνο πέρασμα!

5. Νέα καινοτόμα προϊόντα σε Νέες εκπληκτικές τιμές!

Για ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και εύκολη χρήση, τώρα μπορούμε να σφουγγαρίσουμε και να σκουπίσουμε με ένα πέρασμα του όρθιου ατμοκαθαριστή-σκούπας 3 Clean, μηχάνημα που συνδυάζει την όρθια, εύχρηστη ηλεκτρική σκούπα, με τον όρθιο, γρήγορο ατμοκαθαριστή αλλά και τον ακόμη πιο εύκολο και εύχρηστο φορητό ατμοκαθαριστή σε ΕΝΑ μηχάνημα! Τώρα έχετε μία ελαφριά, όρθια συσκευή που σας παρέχει 3 συσκευές σε 1, χαρείτε τα νέα μας προϊόντα στις καλύτερες - Black Friday- τιμές! 

Εκμεταλλευτείτε τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ της Black Friday και αγοράστε τις οικιακές συσκευές της iron vap που πάντα ονειρευόσασταν!

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*