Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
26 Νοεμβρίου: η Black Friday 2021 έρχεται νωρίτερα στην Iron Vap!

26 Νοεμβρίου: η Black Friday 2021 έρχεται νωρίτερα στην Iron Vap!

Σε λίγες ημέρες έρχεται η Black Friday, φέρνοντας εξαιρετικές προσφορές για τον καταναλωτή! Κι όμως στην iron vap έχουν φτάσει ήδη! Από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και μέχρι και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε ΚΟΡΥΦΑΙΑ προϊόντα μας.

Γραφτείτε τώρα στα NEWSLETTERS μας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!

Παρακάτω θα βρείτε μια πολύ σύντομη λίστα με προϊόντα τα οποία θα έχουν εκπτώσεις έως και -50%, λίστα που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια προϊόντα είναι τα ιδανικά για εσάς και που ακριβώς θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

steam cleaners

1. Ξηρός Ατμός κατά Κορωνοϊού

Τα πατενταρισμένα συστήματα οικολογικής απολύμανσης Sani και Cimex εξαλείφουν επιβλαβείς μικροοργανισμούς με αποτελεσματικότητα 99,999% χρησιμοποιώντας ξηρό, υπέρθερμο ατμό, θερμοκρασίας 180 ° C. Ιδανικά στην καταπολέμηση ιών και κορωνοϊών από όλες τις επιφάνειες, διατηρούν τους χώρους μας, επαγγελματικούς και οικιακούς, καθαρούς και απολυμασμένους, προσφέροντάς μας προστασία και ασφάλεια. Πολύ σημαντικό είναι η εύκολη και γρήγορη χρήση τους, που επιτρέπει τη συνεχή εφαρμογή σε αντικείμενα που συγκεντρώνουν συνήθως μεγάλο ιικό φορτίο όπως πληκτρολόγια, πόμολα,κ.α. αλλά και σε πολυσύχναστους, και ως εκ τούτου επιβαρυμένους, χώρους όπως γραφεία, κλινικές, ιατρεία, κέντρα ομορφιάς, σχολεία, κ.α. Ο ξηρός ατμός είναι η λύση που μπορεί να προφυλάξει επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και ιδιώτες από τη διασπορά και υπερμετάδοση ιών.

steam cleaners

2. Ατμοκαθαριστής

Μπορεί λίγα χρόνια ή ακόμη και λίγους μήνες πριν, ο ατμοκαθαριστής να φάνταζε μια οικιακή συσκευή πολυτελείας, αλλά πλέον στην εποχή ισχυρών ιών και πανδημίας, ο ατμοκαθαριστής είναι το πιο σύγχρονο και απαραίτητο μηχάνημα για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι. Παρέχει οικολογικό, σε βάθος καθάρισμα και αποτελεσματική απολύμανση, χωρίς χημικά, απομακρύνοντας όλους τους αλλεργιογόνους και παθογόνους μικροοργανισμούς (ιούς, κορωνοϊούς, μικρόβια, ακάρεα, βακτήρια, μύκητες,κ.α.) από τον χώρο που κινούμαστε και από τον χώρο που κινούνται τα παιδιά μας. Υπάρχουν ισχυροί ατμοκαθαριστές, αλλά και μικροί και βολικοί για μικρότερες απαιτήσεις και μικρότερους χώρους.

vertical styler gsf60

3. Νέα ΙΣΧΥΡΑ συστήματα Σιδερώματος

Τα Νέα Πρεσσοσίδερα με ισχυρό λέβητα απεριόριστης αυτονομίας σας επιτρέπουν να σιδερώσετε τέλεια κάθε είδος υφάσματος, ενώ η λειτουργία UNIVERSAL διευκολύνει το σιδέρωμα όλων των ρούχων χωρίς αλλαγή ρυθμίσεων. Διαθέτουν ισχυρό μπόιλερ καινοτόμας τεχνολογίας "NO CALC LONGLIFE", τεχνολογία που επιτρέπει την πρόληψη των αρνητικών επιπτώσεων από ασβεστοποίηση εξαιτίας αλάτων, δίνοντας στο μπόιλερ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς συνεχή συντήρηση. Μετατρέψτε την πιο επίπονη οικιακή δουλειά, στην πιο απλή και διασκεδαστική, σιδερώστε εύκολα και γρήγορα!

FAV80 steam and vacuum

4. Ολοκληρωμένες Λύσεις Καθαρισμού: Σκούπα και Ατμοκαθαριστής σε ΕΝΑ

Οι καθημερινές δουλειές του σπιτιού μας κουράζουν όχι μόνο γιατί χρειάζεται να καταβάλλουμε σωματικό κόπο αλλά και γιατί είναι εξαιρετικά χρονοβόρες. Επιθυμείτε μία συσκευή που συνδυάζει σκούπισμα και σφουγγάρισμα, έτσι ώστε να κερδίζετε σε χρόνο και σε κόπο; Η iron vap σας προτείνει την σειρά FAV, μηχανήματα που συνδυάζουν την αποτελεσματική αναρρόφηση υγρών και στερεών ρύπων μιας ανθεκτικής σκούπας νερού με την οικολογική απολύμανση ενός ισχυρού ατμοκαθαριστή σε ένα μόνο πέρασμα!

unico black friday

5. Μοναδικές ΣΚΟΥΠΕΣ ατμού UNICO!

Για ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και εύκολη χρήση, τώρα μπορούμε να σφουγγαρίσουμε και να σκουπίσουμε με ένα πέρασμα της πολυκυκλωνικής σκούπας UNICO που συνδυάζει τη σκούπα χωρίς σακούλα με τον ισχυρό ατμοκαθαριστή. Τώρα έχετε μία συσκευή που σας παρέχει 2 βασικές λειτουργίες, το σκούπισμα με το σφουγγάρισμα/ απολύμανση όλων των χώρων. Χαρείτε τα νέα μας προϊόντα στις καλύτερες - Black Friday- τιμές! 

Εκμεταλλευτείτε τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ της Black Friday και αγοράστε τις οικιακές συσκευές της iron vap που πάντα ονειρευόσασταν!

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*