Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Η Black FRIDAY 2022 έρχεται νωρίτερα στην Iron Vap! Συντονιστείτε!

Η Black FRIDAY 2022 έρχεται νωρίτερα στην Iron Vap! Συντονιστείτε!

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των μεγαλύτερων Προσφορών! Καθώς η Black Friday, η μεγάλη γιορτή του καταναλωτή, πλησιάζει φέρνοντας εξαιρετικές προσφορές ήρθε η ώρα να διαμορφώσετε τη φετινή λίστα επιθυμιών σας με προϊόντα που χρειάζεστε άμεσα ή προϊόντα που θα επιθυμούσατε να αγοράσετε εάν τα βρείτε σε πραγματικά καλές τιμές.

Οι Super εκπτωτικές τιμές έρχονται λίγο νωρίτερα στην iron vap. Ήδη από την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και μέχρι και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, θα μπορείτε να χαρείτε τις μοναδικές Εκπτώσεις μας, αγοράζοντας Προϊόντα στη σελίδα των ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Black Friday 2022.

Γραφτείτε τώρα στα NEWSLETTERS μας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!

Αυτό που προτείνουμε είναι μια προσεκτική περιήγηση στις ήδη υπάρχουσες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας αλλά και σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων μας! Διαμορφώστε ΤΩΡΑ τη λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα, με ό,τι σας αρέσει και ταιριάζει στις ανάγκες σας και κερδίστε χρόνο και χρήμα σε κάθε αγορά Black Friday! Συντονιστείτε στη σελίδα μας και προετοιμαστείτε κατάλληλα. Η σωστή και έγκαιρη έρευνα αγοράς και ο ολοκληρωμένος και προσεκτικός προσδιορισμός της κάθε ανάγκης είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην τελική επιλογή αγοράς του προϊόντος.

Παρακάτω δείτε την προτεινόμενη λίστα με προϊόντα τα οποία θα έχουν εκπτώσεις έως και -30%, προϊόντα που προσφέρουν οικονομία στην ενέργεια (σε ρεύμα και νερό): 

steam cleaners

1. Ξηρός Ατμός κατά Ιών, Μικροβίων, Ακάρεων, Κοριών, Ψύλλων, κ.α.

Τα συστήματα οικολογικής απολύμανσης Sani και Cimex, πατέντες της Polti, εξαλείφουν ατοξικά όλους τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς (ιούς, μικρόβια, βακτήρια, ακάρεα, ψύλλους, ψείρες, κοριούς) με αποτελεσματικότητα 99,999% χρησιμοποιώντας ξηρό, υπέρθερμο ατμό, θερμοκρασίας 180° C. Ιδανικά Συστήματα στην καταπολέμηση όχι μόνο ενήλικων εντόμων, αλλά και νυμφών, προνυμφών αλλά και των αυγών τους, δρουν μέσω του θερμικού σοκ που επιφέρει η υψηλή θερμοκρασία του κορεσμένου ατμού. Ο ξηρός ατμός είναι η λύση που μπορεί να σας προφυλάξει από κάθε παθογόνο μικροοργανισμό.

steam cleaners

2. Ατμοκαθαριστής

Ο Ατμοκαθαριστής αποτελεί πια το πιο σύγχρονο και απαραίτητο μηχάνημα για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι. Παρέχει οικολογικό, σε βάθος καθάρισμα και αποτελεσματική απολύμανση, χωρίς χημικά, απομακρύνοντας όλους τους αλλεργιογόνους και παθογόνους μικροοργανισμούς (ιούς, κορωνοϊούς, μικρόβια, ακάρεα, βακτήρια, μύκητες,κ.α.) από τον χώρο που κινείστε και από τον χώρο που κινούνται τα παιδιά σας. Υπάρχουν ισχυροί ατμοκαθαριστές, αλλά και μικροί και βολικοί για μικρότερες απαιτήσεις και μικρότερους χώρους.

Stick vacuum cleaners

3. Όρθιοι, ευέλικτοι ατμοκαθαριστές

Οι Όρθιοι Ατμοκαθαριστές φέρνουν επανάσταση στον καθημερινό, οικιακό καθαρισμό, προσφέροντας γρήγορο και εύκολο σφουγγάρισμα και καθάρισμα-απολύμανση με ατμό για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού: δάπεδα, τοίχους, τζάμια, κ.α. Αποτελεσματικοί και σε λεπτομέρειες, δύσκολα σημεία και επίμονους λεκέδες, καθαρίζουν εύκολα με τα ειδικά τους εξαρτήματα βρύσες, σίτες, φούρνο, καθρέφτες, κουφώματα, κ.α. Ελαφρείς, φορητοί και πρακτικοί ατμοκαθαριστές με υψηλή απόδοση, για άμεση απολύμανση και ολοκληρωμένη καθαριότητα. Οι Όρθιοι Ατμοκαθαριστές είναι η καλύτερη λύση στην καθημερινή σας καθαριότητα!

FAV80 steam and vacuum

4. ΣΕΙΡΑ FAV: Σκούπα και Ατμοκαθαριστής σε ΕΝΑ

Μια γρήγορη, εύκολη λύση για ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ καθαρισμό, αποτελούν τα μοντέλα της σειράς FAV, τα οποία συνδυάζουν σκούπα νερού με λειτουργία ατμοκαθαριστή. Αν επιθυμείτε μία συσκευή που συνδυάζει σκούπισμα, σφουγγάρισμα, στέγνωμα και απολύμανση κερδίζοντας χρόνο και κόπο τότε αυτή είναι η συσκευή για εσάς! Η iron vap σας προτείνει την σειρά FAV, μηχανήματα που συνδυάζουν την αποτελεσματική αναρρόφηση υγρών και στερεών ρύπων μιας ανθεκτικής σκούπας νερού με την οικολογική απολύμανση ενός ισχυρού ατμοκαθαριστή σε ένα μόνο πέρασμα!

Εκμεταλλευτείτε τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ της Black Friday και αγοράστε τις οικιακές συσκευές της iron vap που πάντα ονειρευόσασταν!

Μπείτε τώρα στη σελίδα μας, δείτε όλες τις κατηγορίες προϊόντων μας και τις BLACK FRIDAY Προσφορές μας!

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*