Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

Επαναφορτιζόμενη ΑΣΥΡΜΑΤΗ Σκούπα SLIM SR110 Polti

PBIVEU0113

Όρθια,  ΑΣΥΡΜΑΤΗ σκούπα 2 σε 1 με LED φως, ελαφριά και πρακτική.

Ασύρματη, επαναφορτιζόμενη σκούπα χωρίς σακούλα, εξαιρετικά ελαφριά, επιτρέποντας και καθάρισμα σε ύψος.  Παρέχει 2 σε 1 χρήσεις καθώς μπορεί να μετατραπεί σε επαναφορτιζόμενο σκουπάκι για πιο γρήγορο και άμεσο καθαρισμό μικρών επιφανειών.
Διαθέτει 4 αξεσουάρ.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.
Εγγύηση 2 χρόνια.ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ- pinakaki.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

€239.20

€299.00

-20%

Αυτονομία50 λεπτά
Σύστημα παρκαρίσματοςΝαι
Μήκος καλωδίου/ Eμβέλεια χρήσηςΑσύρματη/ Ελεύθερη
Βάρος συσκευής2.6 kg
Δυνατότητα αναρρόφησηςΣτερεά
Ρύθμιση αναρρόφησης2 ταχύτητες
Χωρητικότητα κάδου0.5 L
Φιλτράρισμα3 στάδια
ΦίλτροHEPA
Αποθήκευση καλωδίου/ ΛειτουργίαΑσύρματη
ΣακούλαΧωρίς
Φόρτιση Μπαταρίας4 ώρες
Τάση Μπαταρίας21.9V / Μπαταρία Λιθίου

Η Ασύρματη, επαναφορτιζόμενη σκούπα χωρίς σακούλα Forzaspira SLIM SR110, είναι εξαιρετικά ελαφριά, επιτρέποντας και καθάρισμα σε ύψος. Παρέχει 2 σε 1 χρήσεις καθώς μπορεί να μετατραπεί και σε επαναφορτιζόμενο σκουπάκι για πιο γρήγορο και άμεσο καθαρισμό μικρών επιφανειών, όπως καναπέδες, μαξιλάρια, ταπετσαρίες, εσωτερικό αυτοκινήτου (ασύρματη χρήση), κ.α. Κυκλωνικής τεχνολογίας, με διάρκεια μπαταρίας 50λεπτά επιτρέπει το σχολαστικό σκούπισμα όλων των χώρων του σπιτιού χωρίς να χρειάζεται να σταματάμε συνεχώς για να επαναφορτίζουμε τη συσκευή. Το μικρό βάρος της την καθιστά ιδανική για να καθαρίζουμε τοίχους, ψηλά σημεία και σκάλες. Αποτελεσματική και βολική, με LED φώτα στη βούρτσα της επιτρέπει να βλέπουμε σε βάθος την κρυμμένη βρωμιιά κάτω από τα έπιπλα και στις γωνίες ενώ τα τρία στάδια διήθησης με φίλτρα Hepa εγγυώνται άριστη απόδοση και καθαρότερο αέρα.ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον1.png
Ειδική Βούρτσα με λυχνία LED.
Η λυχνία LED στη βούρτσα μας επιτρέπει να βλέπουμε τη βρωμιά που κρύβεται κάτω από τα έπιπλα ή στις γωνίες με λίγο φως. Ιδανικό για την απομάκρυνση τρίχας κατοικιδίων και χνουδιών.
ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον2.jpg
Σκούπα Ελαφριά στο χέρι.
Ασύρματη, ελαφριά και ευέλικτη επιτρέπει γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα σε δάπεδα, χαλιά, έπιπλα, μικρές επιφάνειες, ακόμη και σε τοίχους και σε οροφές.


ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον3.jpg
Ενσωματωμένο ηλεκτρικό σκουπάκι.
Με ένα απλό κλικ, είναι εύκολο να αποσπάσουμε από τη σκούπα το ενσωματωμένο, φορητό ηλεκτρικό σκουπάκι, έτσι ώστε να καθαρίσουμε ακόμη πιο εύκολα καναπέδες, καρέκλες, ταπετσαρίες, σαλόνια αυτοκινήτων και άλλες μικρές επιφάνειες.
ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον4.png
Πλενόμενο Φίλτρο HEPA.
Η κυκλωνική δράση του κινητήρα, σε συνδυασμό με τρία στάδια φιλτραρίσματος, εγγυώνται υψηλή απόδοση και καθαρότερο αέρα. Τα διαφορετικά στάδια επιτρέπουν την παγίδευση ακόμη και των λεπτότερων σωματιδίων. Το φίλτρο Hepa είναι αφαιρούμενο και πλενόμενο.


ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον3.jpg
Σκούπα χωρίς σακούλα.
Μπορείτε με ένα απλό κλικ, να καθαρίσετε τον κάδο συλλογής βρωμιάς, εύκολα, απλά χωρίς κόστη αγοράς αναλώσιμων σακούλων.
ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ-πλεον4.png
Επιτοίχια Βάση.
Διαθέτει εύχρηστη, επιτοίχια βάση τοποθέτησης της σκούπας σας, για εύκολη αποθήκευση και πρόσβαση.

Δημοφιλή προϊόντα

2 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ