Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

Ατμοκαθαριστής Polti SMART 100T Υψηλής Πίεσης 4BAR

PTEU0277

Ατμοκαθαριστής, με ειδικό πέλμα Vaporforce και απεριόριστη αυτονομία.

Ο Ατμοκαθαριστής συνεχούς λειτουργίας SMART 100T, καθαρίζει σε βάθος και απολυμαίνει όλους τους χώρους κατά ιών, μικροβίων και άλλων επιβλαβών μικροοργανισμών. Το ειδικό, πρακτικό και ευέλικτο πέλμα Vaporforce φτάνει στα πιο δύσκολα σημεία.
Διαθέτει 9 αξεσουάρ.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.
Εγγύηση 2 χρόνια.pinakakiSMART100T.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

€238.40

€298.00

-20%

Υλικό / σύστημα μπόιλερΑνοξείδωτο ατσάλι/τάπα ασφαλείας
Μέγιστη πίεση4 Bar
Παροχή/ ρύθμιση ατμού110gr/ min / Ρυθμιστής ακριβείας
Χωρητικότητα2 L
ΑυτονομίαΑπεριόριστη
Συνολική Ισχύς1500 W
Δύναμη μπόιλερ1500 W
Ένδειξη ετοιμότητας ατμούΝαι
Ένδειξη χαμηλής ποσότητας νερούΌχι
Χρόνος προετοιμασίας2 λεπτά
Ασφάλεια για παιδιάΝαι
Σύστημα παρκαρίσματοςΝαι
Μήκος καλωδίου/ Eμβέλεια χρήσης4,5 m / 7,5 m
Βάρος συσκευής5 kg

Ο Ατμοκαθαριστής συνεχούς λειτουργίας Vaporetto SMART 100T καθαρίζει σε βάθος και απολυμαίνει οικολογικά, χωρίς χρήση χημικών προϊόντων, απαλλάσσοντας τον χώρο σας τόσο από την βρωμιά και τους λεκέδες, όσο κυρίως από ιούς, μικρόβια, βακτήρια σκοτώνοντας το 99,99% των παθογόνων μικροοργανισμών. Ο Smart 100T είναι έτοιμος σε 2 λεπτά, παρέχει απεριόριστη αυτονομία λειτουργίας και σε συνδυασμό με την ειδική, ευέλικτης άρθρωσης βούρτσα πατωμάτων Vaporforce επιτρέπει γρήγορο και πρακτικό καθημερινό καθάρισμα, αλλά και εύκολο καθαρισμό των πιο δύσκολων σημείων. Η ειδική βούρτσα Vaporfοrce με την ευέλικτη άρθρωση μπορεί να κινείται πιο αποτελεσματικά σε κάθε τύπο δαπέδου.ΕΧΤΡΑ 100Τ1.jpg
Συνεχόμενη λειτουργία.
Με το πρακτικό σύστημα αυτόματης επαναπλήρωσης με αφαιρούμενη δεξαμενή ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να προσθέσετε νερό χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να κρυώσει η συσκευή.
EXTRA 100T2.png
Έτοιμο για χρήση σε 2 λεπτά.
Το ανοξείδωτο μπόιλερ του Vaporetto SMART 100_T επιτρέπει γρήγορη θέρμανση του ατμού σε λιγότερο από 2 λεπτά. Η φωτεινή ένδειξη ατμού υποδεικνύει πότε η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση.


EXTRA 100T 3.jpg
Ευέλικτη Βούρτσα VaporForce.
Η ειδική βούρτσα Vaporforce με ιδιαίτερο σχήμα και μεγάλη επιφάνεια εγγυάται γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό σε όλους τους τύπους δαπέδων. Το ιδιαίτερο σχήμα και η εύκαμπτη άρθρωση επιτρέπουν τον καθαρισμό και των πιο δύσκολων σημείων. 
EXTRA 100T 4.jpg
Αξεσουάρ εύκολα προσβάσιμα.
Όλα τα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων επέκτασης μπορούν να αποθηκευτούν στις ειδικές θέσεις στο πίσω μέρος της συσκευής, ώστε να έχετε όλα τα εξαρτήματα διαθέσιμα και τακτοποιημένα. Η βούρτσα Vaporforce διαθέτει ειδική θέση "παρκαρίσματος". 
Ατμοκαθαριστής ιδανικός για υφάσματα, χαλιά-μοκέτες.
Ο ατμός του Smart 100T σε συνδυασμό με τις βούρτσες και τα διάφορα εξαρτήματά του είναι ιδανικός για καθαρισμό και απολύμανση όλων των υφασμάτινων επιφανειών απο καναπέδες, σαλόνια, στρώματα, ρούχα μέχρι και βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητο και βαθύ καθαρισμό χαλιών ή μοκέτας.
Ατμός για όλα τα δάπεδα.
Ο ατμοκαθαριστής Smart 100T διαθέτει ρυθμιστή ατμού ώστε να επιτρέπει την χρήση του ατμού σε όλες τις επιφάνειες, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δάπεδα, λαμινέιτ ή παρκέ. Ο ατμός είναι η ιδανική οικολογική λύση: προσφέροντας καθαριότητα χωρίς χημικά, προστατεύει από ιούς, ακάρεα και αλλεργίες. 
Βαθύς καθαρισμός με τη VaporForce Βούρτσα.
Η βούρτσα Vaporforce είναι ιδανική για ευέλικτο, γρήγορο και εύκολο καθάρισμα όλων των επιφανειών και όλων των χώρων προσφέροντας εύκολη πρόσβαση ακόμη και στις πιο δύσκολες γωνίες του σπιτιού.
Ιδανικός για καθάρισμα από επίμονη βρωμιά.
Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα και ισχυρή εκροή ατμού για να απολυμαίνει και να καθαρίζει και τα πιο δύσκολα σημεία όπως αρμούς, άλατα σε είδη υγιεινής, λίπη από φούρνο, λεκέδες σε ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και χώρους ιδιαίτερης υγιεινής όπως κουζίνα και μπάνιο.
Μεγάλη ειδική βούρτσα πατωμάτων VaporForce, πολυγωνικού σχήματος για εύκολο καθαρισμό γωνιών.
Καλούπι-πλαίσιο για τοποθέτηση του πανιού στη μεγάλη βούρτσα πατωμάτων και καθαρισμό χαλιών-μοκετών.

Πανί μικροϊνών, ανέπαφης εφαρμογής.
Μικρό πέλμα σαλονιών, με πανί ιδανικό για υφασμάτινες επιφάνειες (στρώματα, καναπέδες, κ.α.). Χωρίς πανί, ιδανικό για τζάμια.

Μικρό στρογγυλό βουρτσάκι με νάυλον τρίχα, κατάλληλο για απομάκρυνση επίμονης βρωμιάς από μικρή επιφάνεια.
Μεγάλο στρογγυλό βουρτσάκι με νάυλον τρίχα, κατάλληλο για καθαρισμό επίμονης φρωμιάς από πολύ ευαίσθητες επιφάλειες.
Ειδικό εξάρτημα για τον καθαρισμό αρμών.
Πυκνωτής ατμού για καθαρισμό ειδών υγιεινής, λίπη σε φούρνο και άλλων δύσκολων σημείων.

Λαστιχωτό πανί για τη μικρή βούρτσα σαλονιών.

Δημοφιλή προϊόντα

4 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ