Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

Polti Vaporetto SV440_Double Διπλός ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ

PTIVEU0274

Ατμοκαθαριστής και σφουγγαρίστρα ατμού 2 σε 1.

Ο όρθιος ατμοκαθαριστής 440 συνδυάζει σε μία συσκευή τη διπλή λειτουργία: σφουγγαρίστρα ατμού και φορητό καθάρισμα, ιδανικός για 15 διαφορετικές επιφάνειες, χάρη στην πλήρη σειρά εξαρτημάτων που διαθέτει. Ακόμη διαθέτει φίλτρο κατά των αλάτων (anticalc).
Διαθέτει 11 αξεσουάρ.
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο.
Εγγύηση 2 χρόνια.


440-%20pinakaki.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

€119.72

€164.00

-27%

Υλικό / σύστημα μπόιλερAnticalc(φίλτρο)/ συνεχές επαναγέμισμα, refill
Μέγιστη πίεση4,5 Bar
Παροχή/ ρύθμιση ατμούΝαι/ Ρυθμιστής ατμού + Frescovapor
Χωρητικότητα0.300 L (refill)
ΑυτονομίαΑπεριόριστη
Συνολική Ισχύς1500 W
Δύναμη μπόιλερ1500 W
Ένδειξη ετοιμότητας ατμούΝαι
Ένδειξη χαμηλής ποσότητας νερού-
Χρόνος προετοιμασίας15 δευτερολ.
Ασφάλεια για παιδιάΝαι
Σύστημα παρκαρίσματοςΝαι
Μήκος καλωδίου/ Eμβέλεια χρήσης4.5 m / 7.5 m
Βάρος συσκευής2.4 kg

Ο όρθιος ατμοκαθαριστής 440  συνδυάζει σε μία μόνο συσκευή τη διπλή λειτουργία: σφουγγαρίστρα ατμού και φορητό καθάρισμα , ιδανικός για 15 διαφορετικές επιφάνειες, χάρη στην πλήρη σειρά εξαρτημάτων που διαθέτει. Ελαφρύς και πρακτικός, αφαιρεί και σκοτώνει το 99,9% των μικροβίων και βακτηρίων. Εκτός από τέλειο καθάρισμα, ο όρθιος ατμοκαθαριστής διαχέει και ένα φρέσκο άρωμα σε όλο το σπίτι, επειδή μπορεί να δεχθεί και να διανείμει σωστά το υγρό Frescovapor. Ακόμη διαθέτει φίλτρο κατά των αλάτων (anticalc).

Ιδανικός και για λείες επιφάνειες.
Μπορεί να δεχτεί ποικιλία εξαρτημάτων ατμοκαθαριστή. Ένα από αυτά είναι το ειδικό εξάρτημα λείων επιφανειών (τζάμια, κρύσταλλα, καθρέφτες), στο οποίο προσαρμόζεται το λαστιχωτό πανί για καθαρισμό των υφασμάτινων επιφανειών.
Τέλεια απολύμανση και καθάρισμα.
Χάρη στο σπιράλ επέκτασης και στα εξαρτήματα που μπορεί να δεχθεί η συσκευή, μπορούμε όχι μόνο να καθαρίσουμε, αλλά και να απολυμάνουμε τέλεια και τις πιο δύσκολες επιφάνειες, όπως λεκάνη τουαλέτας, νιπτήρες, κ.α.
Καθαρισμός και των πιο δυσπρόσιτων σημείων.
Ο συνδυασμός της βούρτσας τριψίματος του πανιού με μικροΐνες και της παροχής ατμού δίνει την δυνατότητα να καθαρίσουμε όχι μόνο τέλεια τα δάπεδα, αλλά και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία του σπιτιού.
Μπορεί να δεχθεί και υγρό για ευεξία στο χώρο μας.
Ο όρθιος ατμοκαθαριστής μπορεί να δεχθεί και ειδικό υγρό, το οποίο όταν αναμιγνύεται με τον ατμό μας δίνει ένα άρωμα φρεσκάδας. Ιδανικό για να εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές.
2 Πρακτικά, υψηλής απορροφητικότητας πανιά με μικροΐνες, με τέλεια αυτοκόλλητη εφαρμογή, ιδανικά για να απορροφούν ό,τι έχει διαλύσει ο ατμός.
Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ευκολία χρήσης, το πλαίσιο είναι απαραίτητο για να περάσει η σφουγγαρίστρα ατμού και σε χαλιά και μοκέτες.

2 διαφορετικά βουρτσάκια για τρίψιμο ανθεκτικών επιφανειών.
Αξεσουάρ για να καθαρίζει τους αρμούς πλακιδίων από επίμονη βρωμιά.

Καμπυλωτό πιστόλι ατμού για δυσπρόσιτα σημεία.
Πιστόλι ατμού για λεπτομέρειες.

Αξεσουάρ για τον καθαρισμό παραθύρων και τζαμιών.
Λαστιχωτό πανί.
Σπιράλ: χρησιμοποιείται μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα εξαρτήματα για να επεκτείνει την εμβέλεια και την ευελιξία της χρήσης του προϊόντος για καθαρισμό και των πιο δυσπρόσιτων σημείων.

Δημοφιλή προϊόντα