Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

LA VAPORELLA XT100C Ισχυρό Επαγγελματικό Σίδερο Polti

PLIVEU0228

Σίδερο ατμού με boiler 7,5BAR και αντλία 15BAR -  απεριόριστη αυτονομία.

Το μοντέλο La Vaporella XT100C, διαθέτει ρύθμιση ατμού UNIVERSAL για να σιδερώνετε όλες τις ποιότητες υφασμάτων, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πλάκα πολλαπλής κατεύθυνσης "360 ° FLUID CURVE" και ισχυρό μπόιλερ "NO CALC LONGLIFE" για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.
Εγγύηση 2 χρόνια.pinakakiLAVAPORELLA.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

€339.15

€399.00

-15%

Υλικό / σύστημα μπόιλερNO CALC LONGLIFE/ συνεχές επαναγέμισμα, refill
Μέγιστη πίεση7,5 bar - max 15 bar
Μέγιστη Πίεση Αντλίας15 bar
Παροχή/ ρύθμιση ατμού500 g/min - 6 Προγράμματα (ECO, Turbo, λινό, Silk)
Χωρητικότητα1,5 L
ΑυτονομίαΑπεριόριστη
Συνολική Ισχύς2400 W
Δύναμη μπόιλερ2400 W
Ένδειξη ετοιμότητας ατμούΝαι
Ένδειξη χαμηλής ποσότητας νερούΝαι
Χρόνος προετοιμασίας2 λεπτά
Ασφάλεια για παιδιάΝαι
Σύστημα παρκαρίσματος-
Μήκος καλωδίου/ Eμβέλεια χρήσηςΜεγάλη
Βάρος συσκευής5.2 kg
ΠλάκαΑλουμινίου με διπλή κεραμική επίστρωση, αντικολλητική
Θόρυβος-
Αυτόματη Απενεργοποίηση (Ασφάλεια)Μετά από 10 λεπτά

Το μοντέλο της σειράς La Vaporella, XT100C, με ισχυρό λέβητα απεριόριστης αυτονομίας 7,5Bar και 6 προγράμματα σας επιτρέπει να σιδερώσετε τέλεια κάθε είδος υφάσματος, ενώ η λειτουργία UNIVERSAL διευκολύνει το σιδέρωμα όλων των ρούχων χωρίς αλλαγή ρυθμίσεων. Διαθέτει ισχυρό μπόιλερ τεχνολογίας "NO CALC LONGLIFE", τεχνολογία που επιτρέπει την πρόληψη των αρνητικών επιπτώσεων από ασβεστοποίηση εξαιτίας αλάτων, δίνοντας στο μπόιλερ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς συνεχή συντήρηση. Το ειδικό κράμα αλουμινίου εξουδετερώνει τις επιδράσεις των αλάτων του νερού της βρύσης, ενώ το φίλτρο του μπόιλερ μπλοκάρει τη δράση ακόμη και πολύ λεπτών σωματιδίων εντός του.  Διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Επιπλέον, η αντικολλητική του πλάκα αλουμινίου με διπλή κεραμική επίστρωση διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία της Καμπύλης Ροής πολλαπλής κατεύθυνσης FLUID CURVE 360°, ώστε με ένα μόνο πέρασμα να σιδερώνει τέλεια. Οι στρογγυλεμένες άκρες της πλάκας επιτρέπουν ομαλό σιδέρωμα, περνώντας χωρίς δυσκολία, πιθανά εμπόδια, όπως τσέπες και κουμπιά. XT100C EXTRAS.jpg
6 Ρυθμίσεις ροής ατμού
Η δυνατότητα ρύθμισης του ατμού σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση. Από το κουμπί επάνω στο σίδερο, μπορείτε να ρυθμίσετε και τη σωστή θερμοκρασία της πλάκας, ενώ αν χρειαστεί να σιδερώσετε ευαίσθητα υφάσματα, η σωστή ρύθμιση είναι η λειτουργία ξηρού ατμού SILK. Η ρύθμιση TURBO απελευθερώνει έναν ισχυρό πίδακα ατμού για εξαιρετικά τσαλακωμένα και σκληρά υφάσματα.
880-πλεον2.jpg
Ενδείξεις φωτός LED
Το σίδερο XB60C διαθέτει φως LED, το οποίο προσφέρει διαφορετικές ενδείξεις, ικανές να σας ενημερώνουν για τη φάση σιδερώματος στην οποία βρίσκεστε: 1.Κίτρινο φως: η συσκευή θερμαίνεται , 2.Σταθερό Μπλε φως: συσκευή έτοιμη για σιδέρωμα , 3.Διαλείπον Μλε φως: χαμηλώνει η θερμοκρασία του σίδερου, 4. Κόκκινο φως: τελειώνει το νερό.


880-πλεον3.jpg
Λειτουργία STEAM PULSE
Κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί που βρίσκεται επάνω στο σίδερο, ενεργοποιείται η λειτουργία STEAM PULSE, για ευκολότερο και γρηγορότερο σιδέρωμα. Ο ατμός θα βγαίνει αυτόματα σε τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς να χρειάζεται να πατάτε εσείς συνεχώς το κουμπί. Ιδανικό για κάθετο σιδέρωμα.
880-πλεον4.jpg
Σιδέρωμα χωρίς ανησυχία
Με το πρόγραμμα Universal το σίδερο είναι πάντα έτοιμο να σιδερώσει οποιοδήποτε είδος υφάσματος, από τζιν έως μάλλινο, από λινό έως μετάξι, χωρίς να ρυθμίσετε διαφορετική θερμοκρασία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, να αλλάζετε ρυθμίσεις ανάλογα με το ρούχο και δεν κινδυνεύει κανένα ύφασμα να καταστραφεί λόγω λανθασμένης ρύθμισης ατμού!.

Δημοφιλή προϊόντα

5 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ