Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Η καλύτερη ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα

Η καλύτερη ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα

Ψάχνετε για την καλύτερη σκούπα καταπολέμησης ακάρεων; Την πιο πρακτική σκούπα για καθαρισμό των χαλιών σας; Την ιδανική σκούπα για αναρρόφηση τριχών κατοικιδίων; Εδώ θα βρείτε όλες τις απαντήσεις!

Υπάρχουν πολύ καλές ηλεκτρικές σκούπες, οι οποίες συγκεντρώνουν τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, αλλά στη σύγχρονη αγορά, μπορούμε εύκολα να μιλάμε για την καλύτερη σκούπα; Η απάντηση είναι πως όχι.

Όπως σε όλα τα είδη, έτσι και στις σκούπες, η μεγάλη ποικιλία και τα διαφορετικά μοντέλα δείχνουν ότι οι ανάγκες των καταναλωτών διαφέρουν και η ιεράρχηση αυτών των αναγκών διαφέρει ακόμη περισσότερο. Έτσι, για κάποιους μπορεί βασική προτεραιότητα να είναι η τιμή του προϊόντος, ενώ για άλλους πρωταρχικός παράγοντας για την αγορά μιας οικιακής συσκευής να είναι η ευκολία χρήσης ή η απόδοσή της.

Οι σύγχρονες ηλεκτρικές σκούπες μπορούν να ταξινομηθούν σε πολλές κατηγορίες: ρομποτικές, stick, με κάδο νερού, κυκλωνικές, πολυλειτουργικές, χειρός, κ.α. Αλλά, οι δύο βασικές κατηγορίες είναι: α. οι συμβατικές ηλεκτρικές σκούπες με αναλώσιμη σακούλα και β. οι ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα.

Όταν, λοιπόν, μιλάμε για τις καλύτερες σκούπες χωρίς σακούλα αναφερόμαστε στο είδος εκείνο όπου δεν χρειάζεται αλλαγή σακούλας, ούτε υπάρχει η οικονομική και οικολογική επιβάρυνση αυτής, αλλά η λειτουργία της σκούπας αναβαθμίζεται με τη χρήση κάδου, ο οποίος αδειάζει μετά τη χρήση.

Στην κατηγορία σκούπες χωρίς σακούλα, οι τεχνολογίες κατασκευής αυτών είναι δύο βασικές: σκούπα κυκλωνική/ πολυκυκλωνική ή σκούπα με κάδο νερού. Η καλύτερη λύση, οι καλύτερες σκούπες είναι οι σκούπες με κάδο και φίλτρα νερού! Γιατί; Γιατί ο κάδος νερού λειτουργεί εγκλωβίζοντας τα βλαβερά μικροσωματίδια στο νερό και έτσι αποφεύγεται η επανεκπομπή τους στην ατμόσφαιρα και ως εκ τούτου στον χώρο μας. Πρόκειται, λοιπόν, για την ιδανικότερη λύση για όσους πάσχουν από αλλεργίες γιατί τα αλλεργιογόνα μικροσωματίδια και ειδικά τα ακάρεα σκόνης που βρίσκονται κατά κόρον σε στρώματα, παπλώματα, καναπέδες εγκλωβίζονται και απορρίπτονται μαζί με το νερό.

Επιπλέον, οι σκούπες νερού μπορούν να αναρροφήσουν τόσο στερεή βρωμιά όσο και υγρή, ενώ διαθέτουν φίλτρα HEPA και πολλαπλά στάδια φιλτραρίσματος που μπορούν να δεσμεύσουν και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης. Τα μεγέθη σωματιδίων που μπορούν να αναρροφήσουν οι σκούπες και να δεσμεύσουν τα φίλτρα τους είναι 0,3 µm ή και μικρότερα από 0,3 µm, δηλαδή σωματίδια μεγεθών 0,3 μικροχιλιοστών (=0,003χιλιοστά). Αυτή η δυνατότητα αναβαθμίζει πολύ το αποτέλεσμα του καθαρισμού/ σκουπίσματος μιας σκούπας νερού.

 

Η καλύτερη σκούπα νερού που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην εγχώρια αγορά είναι η «Polti AQUA ALLERGY TURBO Care» η οποία πέρα από όλα τα παραπάνω θετικά χαρακτηριστικά διαθέτει δύο ειδικές βούρτσες για τίναγμα και αναρρόφηση επίμονης τρίχας κατοικίδιων ζώων ή όπως συνηθίζεται πλέον να αναφέρονται ως 2 turbo animal brushes. Και οι δύο τούρμπο βούρτσες γυρίζουν γρήγορα έχοντας μεγάλη ισχύ απορροφητικότητας και ενσωματωμένη παλινδρομική κίνηση, έτσι ώστε να εμβαθύνουν στο πέλος των χαλιών και στην ύφανση άλλων υφασμάτινων επιφανειών και να συλλέγουν όχι μόνο την επιφανειακή βρωμιά αλλά και τα ακάρεα σκόνης που βρίσκονται σε μεγαλύτερο βάθος, χωρίς οι επιφάνειες αυτές να χρειάζονται επιπλέον τίναγμα.

Ακόμη πληρέστερη λύση για την καθαριότητα του χώρου σας είναι ο συνδυασμός σκούπας νερού μαζί με λειτουργία ατμοκαθαριστή σε μία και μόνη συσκευή. Η σειρά FAV της Polti προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση οικιακής και επαγγελματικής συσκευής καθαρισμού με ταυτόχρονη λειτουργία ατμού-αναρρόφησης. Έτσι χρησιμοποιώντας κάποιο από τα μοντέλα «FAV30 ALLERGY», «FAV50 ALLERGY MULTIFLOOR», «FAV80 TURBO INTELLIGENT» μπορείτε με ένα μόνο πέρασμα να επιτύχετε: σκούπισμα, σφουγγάρισμα, απολύμανση και στέγνωμα, γρήγορα και ξεκούραστα!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα μοντέλα της σειράς FAV πατώντας ΕΔΩ.

 

Η σκούπα νερού δεν αναβαθμίζει απλά τον τρόπο καθαρισμού, αλλά ολόκληρη τη ζωή σας! Σκεφτείτε, κάνετε την έρευνά σας και προχωρήστε στον νέο εύκολο τρόπο καθαριότητας αγοράζοντας τη ΝΕΑ ΣΚΟΥΠΑ σας…

.

.

.

Σχετικά Άρθρα:

Ηλεκτρικές Σκούπες: Βρες την ιδανική Σκούπα για τις Ανάγκες του Χώρου σας

.

Αγορά ηλεκτρικής σκούπας: χάλασε η σκούπα μου, τι να επιλέξω: Γιατί να αγοράσω σκούπα νερού χωρίς σακούλα;

.

Γιατί μια ηλεκτρική σκούπα με κάδο νερού είναι καλύτερη από τις άλλες σκούπες; ...

.

Απαλλαγείτε από τις τρίχες των κατοικιδίων το τίναγμα των χαλιών και των στρωμάτων

.

Κυκλωνική τεχνολογία: Πώς λειτουργούν οι σύγχρονες σκούπες χωρίς σακούλα;

.

Ηλεκτρική Σκούπα: Σακούλα Πάνινη, Χάρτινη ή Καθόλου;

.

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*