Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Γιατί μια ηλεκτρική σκούπα με κάδο νερού είναι καλύτερη από τις άλλες σκούπες; ...

Γιατί μια ηλεκτρική σκούπα με κάδο νερού είναι καλύτερη από τις άλλες σκούπες; ...

Θέλετε να έχετε ένα πιο καθαρό σπίτι με φρέσκο αέρα; Να ζείτε σε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον; Να απαλλαγείτε γρήγορα και εύκολα από ακάρεα και τις αλλεργίες που μας προκαλούν;

Οι σύγχρονες ηλεκτρικές σκούπες αντί για χρήση σακούλας, διαθέτουν κάδο και φίλτρα νερού, δεσμεύοντας μια και καλή τα βλαβερά μικροσωματίδια στο νερό και μη επιτρέποντας την επανεκπομπή τους στην ατμόσφαιρα. Χάρη στη μεγάλη ισχύ και ταχύτητα περιστροφής του φίλτρου νερού, τα σωματίδια σκόνης διαχωρίζονται από τα σκουπίδια με βάση το βάρος τους. Επιπλέον, οι σκούπες νερού διαθέτουν φίλτρα HEPA και πολλαπλά στάδια φιλτραρίσματος που μπορούν να εγκλωβίσουν και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης (μεγέθους 0,3 µm ή και μικρότερα).

Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν αποτελεσματικότερο καθάρισμα σε σχέση με αυτό που θα σας παρείχε μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Είναι ιδανική σκούπα για όσους πάσχουν από αλλεργίες. Δείγμα της αποτελεσματικότητας καθαρισμού με αυτές τις σκούπες είναι οι φωτογραφίες του άρθρου που παρουσιάζουν τη συλλογή ακάρεων και περιττωμάτων τους στον κάδο νερού μιας τέτοιας σκούπας. Όπως φαίνεται και στα συγκεκριμένα στιγμιότυπα, ένα επιπλέον πλεονέκτημα αυτής της σκούπας είναι ότι μπορούμε να ελέγξουμε ανά πάσα στιγμή τον διαφανή κάδο της σκούπας και να δούμε άμεσα τα αποτελέσματα του καθαρισμού μας.

Η Iron Vap σας προτείνει μία σειρά από σκούπες νερού που επιπλέον συνδυάζουν και ατμοκαθαριστή υψηλής πίεσης. Πατήστε εδώ και δείτε περισσότερα σχετικά με τις πιο σύγχρονες σκούπες νερού.

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*