Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Ατμοκαθαριστή Polti Eco Pro 3.0 - 4,5bar 2L 2000W

RPTIVEU0260

Ενοικίαση εξελιγμένου ατμοκαθαριστή με μανόμετρο, κατά αλλεργιών.

Ο Eco Pro 3.0 διαθέτει μεγάλη πίεση ατμού. Καθαρίζει κι απολυμαίνει οικολογικά, απαλλάσσοντας τον χώρο από βρωμιά, ιούς,ακάρεα, κ.α.
Διαθέτει 10 αξεσουάρ.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παρακάτω αναγραφόμενη τιμή αφορά την ενοικίαση ανά ημέρα.

Στην ποσότητα, προσθέτετε τις ημέρες ενοικίασης του μηχανήματος.pinakaki%203000.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

€50.00

Υλικό / σύστημα μπόιλερΑτσάλι/τάπα ασφαλείας
Μέγιστη πίεση4.5 Bar
Παροχή/ ρύθμιση ατμού110gr/ min / Ρυθμιστής ακριβείας
Χωρητικότητα2 L
Αυτονομία110 λεπτά
Συνολική Ισχύς2750 W
Δύναμη μπόιλερ2000 W
Ένδειξη ετοιμότητας ατμούΝαι
Ένδειξη χαμηλής ποσότητας νερούΝαι
Χρόνος προετοιμασίας11 λεπτά
Ασφάλεια για παιδιάΝαι
Σύστημα παρκαρίσματοςΝαι
Μήκος καλωδίου/ Eμβέλεια χρήσης5.5 m / 8.5 m
Βάρος συσκευής4.9 kg

Με την ενοικίαση του ατμοκαθαριστή ECO PRO 3.0 μπορείτε να καθαρίσετε, να πλύνετε, να σφουγγαρίσετε και να απολυμάνετε οικολογικά με τον οικονομικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο στρώματα, καναπέδες, χαλιά, μοκέτες, σαλόνια αυτοκινήτων κ.α. Ο ατμοκαθαριστής 3.0 διαθέτει πολύ μεγάλη πίεση ατμού και απαλλάσσει τον χώρο σας τόσο από την βρωμιά και τους λεκέδες, όσο και από τους αλλεργιογόνους μικροοργανισμούς (γύρη, μύκητες, ακάρεα, βακτήρια).

Διαθέτει μεγάλο και ανθεκτικό λέβητα από ατσάλι 18/10, 2 λίτρων που επιτρέπει πολύωρη χρήση χωρίς διακοπή. Λειτουργεί με νερό βρύσης, με σταθερή ροή και υψηλή πίεση. Διαθέτει ρυθμιστή προγραμμάτων ατμού και πλήρη σειρά εξαρτημάτων για κάθε επιφάνεια του χώρου σας (τοίχους, στρώματα, καναπέδες, χαλιά, κ.α.), όπως και για λεπτομέρειες (φούρνο κουζίνας, μπάρμπεκιου, αρμούς από πλακάκια, κ.α.).

Όροι Ενοικίασης:

* Ο ατμοκαθαριστής παραλαμβάνεται από την έδρα της επιχείρησης (Κωνσταντινουπόλεως 66, Θεσσαλονίκη). Για την παραλαβή της συσκευής χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση, στα τηλέφωνα: 2310853030, 6946124291.

* Η ενοικίαση του μηχανήματος περιλαμβάνει τα βασικά εξαρτήματά του. Τα επιπλέον εξαρτήματα ή αναλώσιμα (αμπούλες – επιπλέον πανιά - βουρτσάκια συρμάτινα, βουρτσάκια με νάιλον τρίχα, ειδικά turbo πέλματα κ.α.) χρεώνονται χωριστά.

* Η ενοικίαση ισχύει ΜΟΝΟ για τον Νομό Θεσσαλονίκης.

* Για την ενοικίαση ζητούνται πληροφορίες από τον ενδιαφερόμενο που να πιστοποιούν την ακρίβεια των στοιχείων διεύθυνσης και επικοινωνίας. Σε περίπτωση ενοικίασης από επιχείρηση κάθε μορφής θα πρέπει να συμπληρώνεται η ειδική φόρμα με πλήρη φορολογικά στοιχεία.

* Για την παραλαβή απαιτείται ταυτότητα του προσώπου που θα παραλάβει το μηχάνημα.

* Η εξόφληση του συνολικού ποσού (ενοικίαση + αναλώσιμα/εξαρτήματα) γίνεται κατά την παραλαβή του μηχανήματος από τον πελάτη.

* Για την παραλαβή του μηχανήματος κρατείται από την εταιρεία μας το ποσό των 50€ ως εγγύηση, ποσό το οποίο επιστρέφεται εξ ολοκλήρου, άτοκα στον πελάτη μετά το πέρας της περιόδου ενοικίασης και επιστροφής του μηχανήματος, εφόσον το μηχάνημα ελεγχθεί ως προς την αρτιότητα του και δεν διαπιστωθούν ζημιές και φθορές ή ελλείψεις στον εξοπλισμό του.

* Σε περίπτωση παράτασης της ενοικίασης πέρα από τον συμφωνηθέντα χρόνο, η εξόφληση των επιπλέον ημερών θα ολοκληρώνεται με την παράδοση του μηχανήματος στο κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκαιρη ενημέρωση της παράτασης τουλάχιστον μία (1) ημέρα πριν.

πλεονεκτημα4.jpg
Δυνατότητα να δεχθεί SANI GUN.
Ο συγκεκριμένος ατμοκαθαριστής μπορεί να δεχθεί το σύστημα ξηρού ατμού, μοναδικό στην εξάλειψη ιών όπως ο Sars-Cov-2, αλλά και κοριών, ψύλλων και των αυγών τους, χωρίς την χρήση χημικών.
Ατμοκαθαριστής ιδανικός και για χειροποίητα χαλιά.
Πλένει χαλιά, ακόμη και χειροποίητα. Μοκέτες, τοίχους με στεγνό καθάρισμα. Πετυχαίνει τον καθαρισμό των χαλιών με ατμό, χωρίς την χρήση χημικών προϊόντων. Είναι κατάλληλο για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Ιδανικό για κάθε δάπεδο. Σφουγγαρίζει και απολυμαίνει: ξύλο, μάρμαρο, πλακάκι, πέτρα κ.α.
Αρμοί από πλακάκια με μία μόνο κίνηση.
Ο συνδυασμός μεγάλης θερμοκρασίας και πίεσης μας δίνει την δυνατότητα να καθαρίσουμε τον αρμό από τα πλακάκια σε βάθος. Με τον ίδιο τρόπο θα καθαρίσουμε λεπτομέρειες, φέτες από καλοριφέρ, κουφώματα αλουμινίου, ακόμα και καμένο λίπος στην κουζίνα μας.
Βαθύς καθαρισμός και από ακάρεα.
Στρώματα, μαξιλάρια, σακάκια και παλτά. Βαθύς καθαρισμός, αλλά και καθαρισμός από ακάρεα.
Τζάμια, κρύσταλλα, καθρέφτες.
Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα για μικρές επιφάνειες, αλλά και τεράστιες τζαμαρίες.
Μεγάλη βούρτσα πατωμάτων και μεγάλων επιφανειών.
Μικρή βούρτσα σαλονιών και γενικά υφασμάτινων επιφανειών.

Εξάρτημα τζαμιών μαζί με ανταλλακτικά για μικρές και μεγάλες επιφάνειες.
Αμπούλες για καθαρισμό και συντήρηση της συσκευής.

Ακροφύσιο (πιστόλι) για λεπτομέρειες. ΔΕΝ περιλαμβάνεται βουρτσάκι καθαρισμού.
Λαστιχωτό πανί.
Πανί για μεγάλη βούρτσα.
Πρακτική τσάντα-θήκη για την αποθήκευση και μεταφορά των εξαρτημάτων.

Χωνί γεμίσματος.

Δημοφιλή προϊόντα

2 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ