Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Cimex Eradicator Επαγγελματικό Σύστημα - Ατοξική Καταπολέμηση ιών, κοριών, ψύλλων, κ.α.

RPTEU0234

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Συστήματος Οικολογικής Απολύμανσης - Παγκόσμια Πατέντα κατά κοριών, ψύλλων

100% αποτελεσματική, οικολογική λύση για εξάλειψη ιών(π.χ.sars-cov-2) και παρασίτων:κοριών, ψύλλων, ακάρεων, νυμφών, προνυμφών και των αυγών τους.
Το προϊόν διατίθεται άμεσα
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παρακάτω αναγραφόμενη τιμή αφορά την ενοικίαση ανά ημέρα.

Στην ποσότητα, προσθέτετε τις ημέρες ενοικίασης του CIMEX.pinakakiCIMEX.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

€50.00

Υλικό / σύστημα μπόιλερΑτσάλι/τάπα ασφαλείας
Μέγιστη πίεση4 Bar
Παροχή/ ρύθμιση ατμού110gr/ min / Ρυθμιστής ακριβείας
Χωρητικότητα2 L
Αυτονομία110 λεπτά
Συνολική Ισχύς2250 W
Δύναμη μπόιλερ1500 W
Ένδειξη ετοιμότητας ατμούΝαι
Ένδειξη χαμηλής ποσότητας νερούΝαι, οπτική και ακουστική
Χρόνος προετοιμασίας11 λεπτά
Ασφάλεια για παιδιάΝαι
Σύστημα παρκαρίσματοςΝαι
Μήκος καλωδίου/ Eμβέλεια χρήσης5.5 m / 8.5 m
Βάρος συσκευής4.9 kg

To Cimex Eradicator είναι μια τεχνολογική και οικολογική λύση για την εξάλειψη των εντόμων: κοριών, ψύλλων, ψειρών και άλλων μικροοργανισμών (ακάρεα, βακτηρίδια) καθώς και των αυγών τους με αποτελεσματικότητα 100%. Ο υπέρθερμος ξηρός ατμός του Cimex Eradicator έχει αποδειχθεί μια καινοτόμα και αποτελεσματική λύση εξάλειψης των κοριών. Η ροή του ατμού στους 180°C είναι ικανή να εξοντώσει ενήλικους μικροοργανισμούς, τις προνύμφες αλλά και τα αυγά τους προκαλώντας τους θερμικό σοκ. Οι επαγγελματίες της απολύμανσης γνωρίζουν πόσο επίμονοι είναι οι κοριοί. Τα έντομα αυτά στις μέρες μας βρίσκονται σε έξαρση στα ξενοδοχεία, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, ακόμα και στις δημόσιες μεταφορές. Στα έντομα αρέσει να φωλιάζουν σε χαραμάδες και σε κοιλότητες στα κρεβάτια και τους καναπέδες. Κρύβονται σε πτυχές στα στρώματα, σε σχισμές και ρωγμές, στα ελατήρια ή πίσω από το προσκέφαλο του κρεβατιού, ανάμεσα στις τάβλες, σε πίνακες, σε σοβατεπί , ακόμη και σε ηλεκτρικά καλώδια και διακόπτες.

Όροι Ενοικίασης:

* Ο ατμοκαθαριστής παραλαμβάνεται από την έδρα της επιχείρησης (Κωνσταντινουπόλεως 66, Θεσσαλονίκη). Για την παραλαβή της συσκευής χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση, στα τηλέφωνα: 2310853030, 6946124291.

* Η ενοικίαση του μηχανήματος περιλαμβάνει τα βασικά εξαρτήματά του. Τα επιπλέον εξαρτήματα ή αναλώσιμα (αμπούλες – επιπλέον πανιά - βουρσάκια συρμάτινα, βουρτσάκια με νάιλον τρίχα, ειδικά turbo πέλματα κ.α.) χρεώνονται χωριστά.

* Η ενοικίαση ισχύει ΜΟΝΟ για τον Νομό Θεσσαλονίκης.

* Για την ενοικίαση ζητούνται πληροφορίες από τον ενδιαφερόμενο που να πιστοποιούν την ακρίβειά των στοιχείων διεύθυνσης και επικοινωνίας. Σε περίπτωση ενοικίασης από επιχείρηση κάθε μορφής θα πρέπει να συμπληρώνεται η ειδική φόρμα με πλήρη φορολογικά στοιχεία.

* Για την παραλαβή απαιτείται ταυτότητα του προσώπου που θα παραλάβει το μηχάνημα.

* Η εξόφληση του συνολικού ποσού (ενοικίαση + αναλώσιμα/εξαρτήματα) γίνεται κατά την παραλαβή του μηχανήματος από τον πελάτη.

* Για την παραλαβή του μηχανήματος κρατείται από την εταιρεία μας το ποσό των 50€ ως εγγύηση, ποσό το οποίο επιστρέφεται εξ ολοκλήρου, άτοκα στον πελάτη μετά το πέρας της περιόδου ενοικίασης και επιστροφής του μηχανήματος, εφόσον το μηχάνημα ελεγχθεί ως προς την αρτιότητα του και δεν διαπιστωθούν ζημιές και φθορές ή ελλείψεις στον εξοπλισμό του.

* Σε περίπτωση παράτασης της ενοικίασης πέρα από τον συμφωνηθέντα χρόνο, η εξόφληση των επιπλέον ημερών θα ολοκληρώνεται με την παράδοση του μηχανήματος στο κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκαιρη ενημέρωση της παράτασης τουλάχιστον μία (1) ημέρα πριν.πλεον1.png
100% Αποτελεσματικότητα.
Μοναδική λύση για την απαλλαγή από τους κοριούς και τους μικροοργανισμούς. Χωρίς τη χρήση χημικών. Οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον.
πλεον2.png
Παγκόσμια Πατέντα της Polti.
Θερμικό ΣΟΚ σε έντομα και κοριούς εξαιτίας της δύναμης του ξηρού, υπερθερμαινόμενου ατμού, θερμοκρασίας 180 C.


πλεον3.png
Μανόμετρο.
ο Cimex διαθέτει μανόμετρο πίεσης για μεγαλύτερη ασφάλεια, κουμπί αποσυμπίεσης, καθώς και βομβητή λήξης.
πλεον4_1.jpg
Ιταλικό προϊόν.
Ειδικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ιταλία. Το προϊόν έχει δεχθεί πολλαπλούς ελέγχους αποτελεσματικότητας.
Εισχωρεί και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.
Χάρη στο σχήμα των εξαρτημάτων του (συμπυκνωτές ατμού) που διαθέτει, μπορεί να φτάσει αποτελεσματικά στα βάθη χαραμάδων και σχισμών που κρύβονται τα έντομα. Το αφαιρούμενο μπουκάλι του HPMed(προαιρετική χρήση) συνδέεται στο κάτω μέρος του ακροφύσιου παροχής της συσκευής. Με την απελευθέρωση του υγρού απομακρύνεται η μυρωδιά των κοριών και άλλων παρασίτων.
Καμία επαφή με την επιφάνεια καθαρισμού.
Η ιδανική εφαρμογή είναι ο ψεκασμός από απόσταση 5-6 εκατοστά από την επιφάνεια καθαρισμού. Η ροή του υπερθερμαινόμενου ατμού είναι αρκετά ισχυρή ώστε να περνάει από ένα ή δύο επίπεδα υφάσματος σκοτώνοντας τα έντομα και τα αυγά τους χωρίς να τα εκτοπίζει και να τα σκορπίζει στο χώρο. Μειώνει το επίπεδο της υγρασίας όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ξηρός, υπερθερμαινόμενος ατμός θερμοκρασίας 180⁰C.
Το παγκοσμίως πατενταρισμένο σύστημα της Polti, έχει τη δυνατότητα να υπερθερμάνει τον ατμό έως και τους 180⁰ C, καθώς και να μειώσει το επίπεδο της υγρασίας όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τα παραπάνω λύνουμε αποτελεσματικά ότι προβλήματα μπορεί να έχουμε με τα ακάρεα, βακτήρια, μικρόβια, κοριούς, ψύλλους, ψείρες και άλλους μικροοργανισμούς.
Τέλος σε κοριούς, ψύλλους, ψείρες, ακάρεα και τα αυγά τους.
Το Steam Disinfector/ Sani Gun εξουδετερώνει τα υπάρχοντα αυγά (100%) και μια μεγάλη ποσότητα (περίπου 90%) των ενήλικων εντόμων και των προνυμφών. Αυτό συμβαίνει λόγω της υψηλής θερμοκρασίας της ροής του ξηρού ατμού που δρα ως «θανατηφόρα ακτίνα», σκοτώνοντας τα έντομα και τα αυγά σε όλες τις περιοχές που εφαρμόζεται.
2 αξεσουάρ απολύμανσης (ίσιος και καμπυλωτός συμπυκνωτής ατμού).
Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης.

Βουρτσάκι καθαρισμού της συσκευής.
Χωνί γεμίσματος.

Δημοφιλή προϊόντα

30 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ