Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

ΚΙΤ Πανιών Μικροϊνών MOPPY Universal

PAIVEU0345

Συσκευασία με 2 πανιά μικροϊνών ανέπαφης αλλαγής για όλους τους ατμοκαθαριστές.

Δύο πανιά μικροϊνών κατάλληλα για όλα τα είδη δαπέδων και για κάθετες επιφάνειες. Τα πανιά με μικροΐνες είναι εξοπλισμένα με ειδικές ένθετες ίνες πολυεστέρα που αυξάνουν την απαλότητά τους και αιχμαλωτίζουν τη βρωμιά με ένα πέρασμα. Ιδανικά για ευαίσθητα δάπεδα όπως παρκέ.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

€18.90

Το ΚΙΤ Moppy Universal περιλαμβάνει δύο πανιά μικροϊνών κατάλληλα για όλα τα είδη δαπέδων, καθώς και για κάθετες επιφάνειες. Τα πανιά με μικροΐνες είναι εξοπλισμένα με ειδικές ένθετες ίνες πολυεστέρα που αυξάνουν την απαλότητά τους και αιχμαλωτίζουν τη βρωμιά με ένα μόνο πέρασμα. Η έξτρα απαλότητά τους, τα καθιστά ιδανικά για πολύ ευαίσθητα δάπεδα όπως παρκέ. Πλένονται στο πλυντήριο, σε χαμηλή θερμοκρασία (40 °C), δεν πρέπει να σιδερωθούν και πρέπει να στεγνώσουν φυσικά. Τα συγκεκριμένα πανιά μπορούν να αλλαχθούν εύκολα χωρίς να κουραστείτε σκύβοντας καθώς διαθέτουν ένα εύκολο σύστημα προσάρτησης / αφαίρεσης: απλά τοποθετήστε τη βούρτσα πάνω στο πανί και ασκήστε ελαφριά πίεση για να την συνδέσετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μόνο το πόδι σας για να αφαιρέσετε το πανί χάρη στην πρακτική γλωττίδα.

Είναι συμβατά με όλους τους ατμοκαθαριστές και με το Moppy, το νέο, εύχρηστο, ασύρματο καθαριστικό δαπέδου που απολυμαίνει χωρίς απορρυπαντικά.

Δημοφιλή προϊόντα

30 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ