Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

KIT Cimex Accessories - FLEXI Εξαρτήματα Ατμοκαθαριστή

PAEU0393

Μετατρέψτε το Cimex Eradicator σε Ατμοκαθαριστή για όλους τους χώρους!

Τα αξεσουάρ ατμού είναι ιδανικά για να απολυμάνουν και να καθαρίσουν όλους τους χώρους μας, επαγγελματικούς ή οικιακούς. Τα εξαρτήματα ατμοκαθαριστή είναι ιδανικά για επιφανειακό και βαθύ καθαρισμό όλων των  επιφανειών. 
Διαθέτει 9 αξεσουάρ.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.Περισσότερες λεπτομέρειες

€98.40

€164.00

-40%

Το Cimex Kit περιέχει όλα τα αξεσουάρ ατμού που επεκτείνουν τις δυνατότητες του Cimex Eradicator ή του Sani System Business. Τώρα τα ισχυρά συστήματα ξηρού υπέρθερμου ατμού CIMEX και SANI αποκτούν όλα τα εξαρτήματα και τις δυνατότητες ενός ισχυρού ατμοκαθαριστή όχι μόνο απολυμαίνοντας επιφάνειες και χώρους, αλλά και καθαρίζοντας λεκέδες, βρωμιές και λεπτομέρειες σε κάθε χώρο, είτε οικιακό, είτε επαγγελματικό. Τo Kit Cimex Accessories περιέχει ειδικά αξεσουάρ για κάθε επιφάνεια και χρήση, εξαρτήματα που βοηθάνε και στον επιφανειακό και στον βαθύ καθαρισμό όλων των υφασμάτινων επιφανειών (καναπέδων, χαλιών, στρωμάτων), των δαπέδων, των ειδών υγιεινής και άλλων χώρων και απρόσιτων σημείων, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά! Έτσι μπορούμε να έχουμε μηχάνημα που συνδυάζει το γρήγορο καθάρισμα με τη σε βάθος απολύμανση.

  • Περιέχει ευέλικτη βούρτσα Vaporflexi, ιδανική για δάπεδα και χαλιά με εύκαμπτη άρθρωση ώστε να μπορεί να καθαρίσει ακόμη και κάτω από όλα τα έπιπλα του σπιτιού μας.
  • Η μικρή βούρτσα στο πίσω μέρος της βούρτσας Vaporflexi αφαιρεί ακόμη και την πιο επίμονη βρωμιά, ενώ το πιστόλι (πυκνωτής ατμού) μπορεί να διασπάσει ακόμη και ξεραμένα λίπη στον φούρνο μας.
  • Προσθέτοντας στο "πιστόλι" μας τα χρωματιστά βουρτσάκια με τις νάιλον τρίχες μπορούμε να τρίψουμε λεκέδες και δύσκολα σημεία, να καθαρίσουμε αρμούς, κ.α.

Συμβατό με:

  • Polti Sani System Business
  • Polti Cimex Eradicator.
Μεγάλη βούρτσα πατωμάτων και μεγάλων επιφανειών VAPORFLEXI.
Καλούπι-πλαίσιο για τοποθέτηση του πανιού στη μεγάλη βούρτσα πατωμάτων.

Ακροφύσιο (πιστόλι) για λεπτομέρειες. Περιέχει και βουρτσάκι καθαρισμού.
3 Χρωματιστά βουρτσάκια με νάιλον τρίχα για επίμονη βρωμιά.
2 κοντάρια-επεκτάσεις.
Σπιράλ ειδικό για σύνδεση Cimex ή Sani με όλα τα εξαρτήματα του ατμοκαθαριστή.

1 πανί μικροϊνών για ανέπαφη εφαρμογή στη βούρτσα πατωμάτων VaporFlexi.

Δημοφιλή προϊόντα

5 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ