Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Ο καλύτερος ατμοκαθαριστής της αγοράς

Ο καλύτερος ατμοκαθαριστής της αγοράς

Όταν συζητάμε για ατμοκαθαριστές, ή γενικότερα για ηλεκτρικές συσκευές ή ακόμη και για οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αγοράς, συνήθως μιλάμε για μια γκάμα προϊόντων. Η ποικιλία δείχνει ότι τα γούστα, οι απόψεις και οι ανάγκες των ανθρώπων διαφέρουν.

Στην περίπτωση των ατμοκαθαριστών, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχουν πολλά είδη:

  • -Μικροί και φορητοί ατμοκαθαριστές χειρός,
  • -Όρθιοι- Stick ατμοκαθαριστές,
  • -Σύγχρονοι ατμοκαθαριστές με διπλό μπόιλερ,
  • -Ισχυροί ατμοκαθαριστές με υψηλή πίεση και υψηλή θερμοκρασία ατμού, κ.α.

Έτσι, δύσκολα μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει ένα και μοναδικό μοντέλο ατμοκαθαριστή που καλύπτει όλες τις ανάγκες και είναι το καλύτερο για όλες τις χρήσεις και όλους τους ανθρώπους, αφού συνήθως για να καταλήξουμε στο ιδανικό για εμάς μοντέλο θα πρέπει να λάβουμε πολλούς παράγοντες υπόψη όπως την ισχύ/ πίεση του ατμού, την ευκολία χρήσης και αποθήκευσης, την τιμή, κ.α.

Παρόλα αυτά, λαμβάνοντας υπόψη καθαρά τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός ατμοκαθαριστή μπορούμε να έχουμε μια πιο αντικειμενική κρίση. Αυτή τη στιγμή, οι ατμοκαθαριστές ECO PRO 3.0 και FLEXI Pro_95 της ιταλικής εταιρείας Polti συγκεντρώνουν τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από όλους τους ατμοκαθαριστές που κυκλοφορούν.

Η Polti είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε εφαρμογές και προϊόντα ατμού, με παραγωγή συσκευών όπως ατμοκαθαριστές, ατμοσίδερα, πρεσσοσίδερα, κ.α. Η υψηλή εξειδίκευση της Polti στον ατμό έχει προσφέρει οικολογικές προτάσεις απολύμανσης με τα πατενταρισμένα συστήματα ξηρού, υπέρθερμου ατμού Cimex και Sani System να ξεχωρίζουν διεθνώς, παρέχοντας την καλύτερη λύση κατά ιών, κορωνοϊών αλλά και κοριών, ψύλλων, ψειρών, κ.α.

Ο ατμοκαθαριστής ECO PRO 3.0 διαθέτει 4,5 bar πίεση, ατσάλινο μπόιλερ, η τελική παροχή που δίνει σε ατμό είναι 110gr/ min, περιλαμβάνει πλήρη σειρά εξαρτημάτων για κάθε χρήση και για κάθε επιφάνεια και αυτή τη στιγμή είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ατμοκαθαριστής της αγοράς που διαθέτει μανόμετρο, ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε την πίεση του ατμού εντός του μπόιλερ, ανά πάσα στιγμή.

Στην ίδια κατηγορία ισχυρών ατμοκαθαριστών με πίεση άνω των 4bar, βρίσκεται ο ατμοκαθαριστής Flexi Pro_95 turbo. Πρόκειται για μοντέλο εξελιγμένης τεχνολογίας με μπόιλερ(διπλό μπόιλερ) συνεχούς επαναγεμίσματος (refill). Το διπλό μπόιλερ δίνει τη δυνατότητα της αδιάκοπης λειτουργίας, καθώς δεν είναι απαραίτητη η μικρή παύση όταν τελειώσει το νερό για να κρυώσει το μπόιλερ και να το ξαναγεμίσουμε. Επιπλέον, διαθέτει 5 bar πίεση, μπόιλερ με ειδικό κράμα αλουμινίου, εκροή ατμού 120gr/ min, πλήρη σειρά εξαρτημάτων με ευέλικτο πέλμα δαπέδων και λειτουργίες ECO(οικολογική) και TURBO(μέγιστη).

Τέλος, οι δύο παραπάνω ατμοκαθαριστές μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, καθώς πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, διαθέτουν προσεγμένη κατασκευή, ανθεκτικότητα υλικών και εξαρτημάτων και φυσικά, υψηλή ασφάλεια με ασφαλιστικά συστήματα/κλειδώματα και τάπες ασφαλείας. Μην ξεχνάτε, πολύ σημαντικό στην αγορά ενός ατμοκαθαριστή είναι η υποστήριξη του χρήστη μετά την αγορά (για απορίες και διευκρινίσεις) και το καλά οργανωμένο service, το οποίο εντός Ελλάδας, διαθέτει η iron vap.

Πατήστε ΕΔΩ και Δείτε τους καλύτερους Ατμοκαθαριστές της Αγοράς με διπλό μπόιλερ!

 

.

.

.

Σχετικά Άρθρα:

Τι πρέπει να προσέξω στην αγορά Ατμοκαθαριστή;

.

10+1 ΛΟΓΟΙ για να καθαρίζεις με Ατμοκαθαριστή

.

Μεγάλη Εξοικονόμηση Ενέργειας με μικρές αλλαγές στη λειτουργία του σπιτιού

.

Πώς γίνεται ο βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου με Ατμό; ...

.

Stick/ Όρθιοι Ατμοκαθαριστές: Άνεση και Υγιεινή

.

10 Ιδέες Για Να Βελτιώσετε Την Εμπειρία Των Επισκεπτών Στο Κατάλυμά Σας

.

Η καλύτερη ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*