Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Τι αλλάζει στα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις ξενοδοχειακές μονάδες

Τι αλλάζει στα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις ξενοδοχειακές μονάδες

Σε επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού, το μεγάλο άνοιγμα της τουριστικής περιόδου για το 2021 έχει ως πρώτη ημερομηνία την 14η Μάϊου, με παγκόσμιο σύνθημα «All you want is Greece» («Το μόνο που θέλεις είναι η Ελλάδα»). Η ημερομηνία, σύμφωνα με τους υπεύθυνους είναι ενδεικτική κι όχι δεσμευτική, καθώς ανάλογα με τις εξελίξεις της διασποράς μπορεί να τροποποιηθεί.

Σε σχέση με το καλοκαίρι του 2020, η είσοδος στη χώρα μας θα γίνεται αν ο ταξιδιώτης πληροί μία εκ των τριών, βασικών προϋποθέσεων:

 • • Έχει εμβολιαστεί
 • • Διαθέτει ανοσία λόγω ανάρρωσης από covid-19
 • • Έκανε πρόσφατο τεστ covid-19 και είναι αρνητικό

Επιπλέον, σύμφωνα με το Υπουργείο: «όλοι οι τουρίστες ενδέχεται να υποβληθούν σε τυχαία τεστ, κατά τον ίδιο τρόπο με πέρσι. Ωστόσο, μια σημαντική διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά είναι τα rapid tests, χάρη στα οποία η καραντίνα για τα θετικά κρούσματα θα ξεκινά, πλέον, χωρίς την 24ωρη αναμονή όπως το 2020».

Όσον αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη λειτουργεία ξενοδοχειακών μονάδων και λοιπών τουριστικών καταλυμάτων, η βασική αλλαγή αφορά τον μπουφέ (επιτρέπεται πλέον η διαδικασία του «μπουφέ» με μέτρα προστασίας).

Τα σημαντικότερα μέτρα παραμένουν ίδια, όπως η εκτεταμένη χρήση του ατμού θερμοκρασίας άνω των 70°C για απολύμανση επιφανειών και χώρων, σύμφωνα πάντα με τις Οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Όσον αφορά την απολυμαντική δράση του ατμού, οι προτάσεις μας για την ασφάλεια και την προστασία τόσο του προσωπικού σας, όσο και των νέων φιλοξενούμενων των μονάδων σας είναι τρεις:

1. Ξηρός ατμός 180°C/ Sani System Business: ιδανικό για εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση χωρίς ίχνος υγρασίας σε όλες τις επιφάνειες και σε όλους τους πολυσύχναστους χώρους όπως οι κοινόχρηστοι χώροι και οι χώροι αναμονής και ρεσεψιόν.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΞΗΡΟΥ ΥΠΕΡΘΕΡΜΟΥ ΑΤΜΟΥ SANI SYSTEM BUSINESS

2. Ξηρός ατμός 180°C και ατμοκαθαριστής (όλα τα κατάλληλα εξαρτήματα για κάθε είδους επιφάνεια και χρήση)/ Cimex Sani Gun 3.0: ιδανικό τόσο για γρήγορη απολύμανση όσο και για καθαρισμό σε βάθος λεπτομερειών, δύσκολων σημείων και επίμονων λεκέδων. Είναι το ιδανικό σύστημα για τους χώρους των δωματίων που απαιτούν περισσότερη ώρα εργασίας και λεπτομερέστερη καθαριότητα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΞΗΡΟΥ ΥΠΕΡΘΕΡΜΟΥ ΑΤΜΟΥ CIMEX SANI GUN 3.0

eco pro cleaning bathroom

3. Ισχυρός Ατμοκαθαριστής Eco Pro 3.0: ο ατμός του συγκεκριμένου ατμοκαθαριστή είναι στους 120°C, αποτελεσματικός, γρήγορος και ευκίνητος μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε και για απολύμανση και για καθάρισμα, ιδίως στους μικρούς χώρους των μπάνιων (απολύμανση ειδών υγιεινής, καθαρισμός από άλατα, καθάρισμα των αρμών των πλακιδίων, κ.α.).

Όλες οι παραπάνω προτάσεις καλύπτουν και υπερκαλύπτουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για οικολογική απολύμανση και μαζί τους σας παρέχονται πιστοποιήσεις για αποτελεσματικότητα κατά ιών και άλλων μικροοργανισμών. Τα συστήματα αυτά επιτρέπουν την άμεση επανάχρηση όλων των χώρων (ρεσεψιόν, κοινόχρηστοι χώροι, δωμάτια, τουαλέτες,κ.α). Ο ατμός καθώς και ο ξηρός, υπέρθερμος ατμός είναι ατοξικές λύσεις απολύμανσης, επομένως οι χώροι απολυμαίνονται παρουσία ανθρώπων χωρίς προστατευτικά μέσα και επαναχρησιμοποιούνται άμεσα χωρίς χρόνους αναμονής ενώ μπορούν να χρησιμοποιούνται συνέχεια στους χώρους σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ECO PRO 3.0

Προτεραιότητα όλων μας και για αυτήν την νέα τουριστική σεζόν είναι η Υγεία και η Ασφάλεια, εργαζομένων και τουριστών εσωτερικού και εξωτερικού σε ολόκληρη την επικράτεια.

Σχετικά Άρθρα:

Ασφαλείς Διακοπές για όλους: Νέες Μεταλλάξεις - Νέες Λύσεις

10+1 Λόγοι για να Καθαρίζεις με Ατμοκαθαριστή

Τι πρέπει να προσέξω στην Αγορά Ατμοκαθαριστή;

Μέτρα κατά Ιών και Κοροναϊών: Ψυχραίμια και Σωστή Απολύμανση 

Απολυμαίνουμε με Ατμό! Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τους αγαπημένους μας!

SANI SYSTEM: Ξηρός Υπέρθερμος Ατμός κατά κορωνοϊού SARS-COV-2 / COVID-19

7Σχόλια

  • Avatar
   ΑΘΗΝΑ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ
   Απρ 10, 2021

   ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ .ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 12 ΔΩΜΑΤΙΑ ,ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΩΙΝΩΝ .ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ?

   • Avatar
    Iron Vap
    Απρ 13, 2021

    Αγαπητή Αθηνά Ανδρεάκου, καλησπέρα σας και συγγνώμη για την μικρή αργοπορία στην απάντησή μας. Παρακαλούμε για να σας σταλούν οι 3 Προσφορές για τα συστήματα απολύμανσης με ατμό, να μας αποστείλετε στο e-mail μας: info@iron-vap.gr ένα επιβεβαιωτικό e-mail (προαιρετικά με τα στοιχεία του καταλύματός σας), ώστε να επιβεβαιώσουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον. Με εκτίμηση, Iron Vap Team, 2310853030.

  • Avatar
   shzz
   Μάι 28, 2021

   Although the number of countries qualifying and participating in the Olympics Games has dramatically increased over the years, several countries, such as Australia, France, Greece, Switzerland and Great Britain have been a permanent fixture ever since the ancient Olympics Games were revived at the end of the 19th century. These countries are also among the most medal winners in the past Olympics Games as well. However, the excitement and fervor for the Olympics Games are not limited to fans from the participating countries as the Summer Olympics is probably one of the few sporting events that enjoy a worldwide fan base. where to watch olympics

  • Avatar
   mr seo
   Ιούν 8, 2021

   Your work is very good and I appreciate you and hopping for some more informative posts Visit Website

  • Avatar
   mr seo
   Ιούν 8, 2021

   Thanks for the informative and helpful post, obviously in your blog everything is good.. Visit Website

  • Avatar
   seomind
   Σεπ 4, 2021

   This is an awesome motivating article.I am practically satisfied with your great work.You put truly extremely supportive data. Keep it up. Continue blogging. Hoping to perusing your next post textbook solutions

  • Avatar
   seomind
   Σεπ 17, 2021

   I'm happy to see the considerable subtle element here!.

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*