Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
10 + 1 ΛΟΓΟΙ για να καθαρίζεις με Ατμοκαθαριστή

10 + 1 ΛΟΓΟΙ για να καθαρίζεις με Ατμοκαθαριστή

Για να αποκτήσεις ένα σπίτι υγιεινό πρέπει να καθαρίζεις και να απολυμαίνεις μόνο με ατμό, χωρίς την χρήση χημικών ουσιών. Ο ατμοκαθαριστής προσφέρει γρήγορο καθάρισμα και αποτελεσματικότητα 99,99%.

1. Βαθύς καθαρισμός όλων των επιφανειών

Χάρη στην υψηλή πίεση(bar) που μπορούν να παράξουν οι ατμοκαθαριστές, έχουν ισχυρή και αποτελεσματική δράση καθαρισμού. Η δύναμη του ατμού μπορεί να αφαιρέσει και τον πιο επίμονο λεκέ. Ακόμη, προσφέρει βαθύ καθαρισμό σε μεγάλες επιφάνειες (π.χ. δάπεδα, χαλιά, μοκέτες, τοίχους, κ.α.).

2. Απολύμανση όλων των επιφανειών

Η μεγάλη αποτελεσματικότητα απολύμανσης, 99,99% κατά των μικροβίων, ακάρεων και μικροοργανισμών, οφείλεται στην υψηλή θερμοκρασία (120°C), με περιορισμένο ποσοστό υγρασίας, που μπορούν να αναπτύξουν οι ατμοκαθαριστές. Η απολύμανση είναι απαραίτητη στο σπίτι μας (κυρίως στο μπάνιο, στην κουζίνα, και αλλού), ιδιαίτερα αν στον χώρο υπάρχουν μικρά παιδιά ή/και κατοικίδια ζώα.

3. Αναζωογόνηση όλων των υφασμάτινων επιφανειών και των χαλιών μας

Οι ατμοκαθαριστές είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί σε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες (αρκεί να διαθέτουν ρυθμιστή προγραμμάτων ατμού). Φρεσκάρουν και αναζωογονούν τα χρώματα ακόμη και στα ευαίσθητα, χειροποίητα χαλιά, όπου εκεί ο ατμός εφαρμόζεται σε συνδυασμό με άσπρο ξύδι. Δεν χρειάζεται να τρίψετε το χειροποίητο χαλί σας με σκληρή βούρτσα χειρός, αρκεί να σκορπίσετε ομοιόμορφα το ξύδι και να το καθαρίσετε σε χαμηλό πρόγραμμα, με την ξεκούραστη και εργονομική βούρτσα του ατμοκαθαριστή.

4. Καθάρισμα χωρίς χημικές ουσίες

Ο καθαρισμός μόνο με ατμό, χωρίς τη χρήση χημικών καθαριστικών, είναι φιλικότερος προς το περιβάλλον, αρκετά οικονομικότερος για εσάς, και πολύ ασφαλέστερος για την υγεία σας (ο ατμός αντικαθιστά πολλά από τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιείτε για καθαρισμό).

5. Τέλος σε δυσάρεστες οσμές

Η χρήση του ατμοκαθαριστή ενδείκνυται για να απαλλαγούμε από δυσάρεστες οσμές, όπως:

  • καπνός τσιγάρου σε διάφορες επιφάνειες, π.χ. κουρτίνες, υφάσματα.
  • μυρωδιές σε πλακάκια κουζίνας από μαγείρεμα και καμένο φαγητό
  • μυρωδιές από κατοικίδια σε υφασμάτινες επιφάνειες και σε δάπεδα
  • οσμές από μούχλα, υγρασία και κλεισούρα
  • οσμές από πέρασμα τρωκτικών και εντόμων, κ.α.

6. Γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα

Η χρήση του ατμοκαθαριστή βρίσκει εφαρμογή σε πάρα πολλές, διαφορετικές επιφάνειες, αντικαθιστώντας πολλά από τα παραδοσιακά μέσα καθαρισμού (συρματάκι, σφουγγάρι, σφουγγαρίστρα), εξοικονομώντας χρόνο. Έτσι, ενώ για ένα συμβατικό πλύσιμο τοίχων ενός τυπικού δωματίου θα χρειαστείτε 1-2 ώρες, με τον ατμοκαθαριστή θα τους καθαρίσετε μόνο σε 20 λεπτά.

7. Χωρίς κόπο, αλλά με σωστή τεχνική

Ο ατμοκαθαριστής διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων, κατάλληλων για καθαρισμό όλων των επιφανειών, ακόμη και των πιο δυσπρόσιτων σημείων, χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε και να κουραστείτε ιδιαίτερα. Διαθέτει εξαρτήματα που καθαρίζουν: χαλιά, μοκέτες, δάπεδα, τοίχους, ξύλινες επιφάνειες, κουφώματα, σαλόνια, σακάκια, παλτά, μαξιλάρια, στρώματα, τζάμια, κρύσταλλα, καθρέφτες, αυτοκίνητα, πλακάκια, αρμούς, φούρνους, ψησταριές, βρύσες και άλλες λεπτομέρειες.

8. Αποτελέσματα που διαρκούν

Ο καθαρισμός με ατμό σας προσφέρει αποτελέσματα που διαρκούν γιατί καθαρίζει σε βάθος, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

9. Πρωτοποριακός, σύγχρονος τρόπος καθαρισμού

Με τον πρωτοποριακό τρόπο καθαρισμού του ατμοκαθαριστή, εξασφαλίζετε όχι μόνο υψηλή αποτελεσματικότητα, αλλά και περιβαλλοντική συνείδηση καθώς εξοικονομούνται ενέργεια και πόροι: μόνο 1λίτρο νερού παράγει 1.000 λίτρα ατμού για καθαρισμό.

10. Χωρίς αρρώστιες και αλλεργίες

Τα ακάρεα της σκόνης κρύβονται σε στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια, κουρτίνες, ταπετσαρίες, χαλιά, μοκέτες, λούτρινα παιχνίδια και σε άλλες υφασμάτινες επιφάνειες. Αυτά τα πλάσματα είναι η αιτία αλλεργιών και προβλημάτων, όπως άσθμα, παιδικό άσθμα, βρογχίτιδα κα άλλα σοβαρά προβλήματα. Ο ατμός είναι ικανός να απομακρύνει τα ακάρεα της σκόνης, καθώς και τα αυγά τους, με αποτελεσματικότητα 99,99%. Για ολοκληρωμένο καθαρισμό, μετά τον ατμό συνεχίστε με ηλεκτρική σκούπα, εφοδιασμένη με φίλτρο HEPA.

10+1: Υγιεινό σπίτι

Ο ατμοκαθαριστής σας εξασφαλίζει ένα υγιεινό σπίτι με καθαρό περιβάλλον. Ο βαθύς καθαρισμός, η αποτελεσματική απολύμανση, η απαλλαγή του οικιακού περιβάλλοντος από κάθε επιβλαβή μικροοργανισμό και η εξάλειψη αλλεργιογόνων ουσιών προσφέρουν μια καθαρή και αναζωογονημένη ατμόσφαιρα, ιδανική και για τους πιο ευπαθείς οργανισμούς(ηλικιωμένοι, άρρωστοι, μικρά παιδιά).

Πατήστε εδώ και δείτε σχετικό Βίντεο με χρήσεις Ατμοκαθαριστή

Πατήστε εδώ και δείτε σύγχρονους  και αποτελεσματικούς ατμοκαθαριστές!

 

 

.

.

.

Σχετικά Άρθρα:

Ο καλύτερος Ατμοκαθαριστής της αγοράς

.

Τι πρέπει να προσέξω στην αγορά Ατμοκαθαριστή;

.

Μεγάλη Εξοικονόμηση Ενέργειας με μικρές αλλαγές στη λειτουργία του σπιτιού

.

Πώς γίνεται ο βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου με Ατμό; ...

.

Stick/ Όρθιοι Ατμοκαθαριστές: Άνεση και Υγιεινή

.

10 Ιδέες Για Να Βελτιώσετε Την Εμπειρία Των Επισκεπτών Στο Κατάλυμά Σας

.

Σας άρεσε; Κάντε μας like