Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

Vertical Styler GSF60 - Σύστημα Κάθετου Σιδερώματος

PLIVEU0241

Όρθιο, πρακτικό, σύστημα σιδερώματος και απολύμανσης.

Το σύστημα σιδερώματος Vertical Styler GSF60 είναι μια κατακόρυφη σιδερώστρα με ελαφρύ, ενσωματωμένο σίδερο ατμού. Είναι έτοιμο σε λιγότερο από ένα λεπτό, ιδανικό για εύκολο σιδέρωμα, γρήγορη απολύμανη, άμεση εξάλειψη οσμών και από τα πιο χοντρά υφάσματα.
Διαθέτει βούρτσα υφασμάτων.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.
Εγγύηση 2 χρόνια.ΟΡΘΙΑ ΣΚΟΥΠΑ- pinakaki.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

€199.20

€249.00

-20%

Μέγιστη πίεση5 bar
Παροχή/ ρύθμιση ατμούΣυνεχής παροχή/ 6 επίπεδα
ΑυτονομίαΑπεριόριστη
Συνολική Ισχύς1800W
Χρόνος προετοιμασίας60 δευτερόλεπτα
Σύστημα παρκαρίσματοςΝαι
Αποθήκευση καλωδίου/ ΛειτουργίαΝαι
Ρυθμιζόμενο Ύψοςmin 83cm/ max 155cm

Το σύστημα σιδερώματος Vertical Styler GSF60 είναι μια κατακόρυφη σιδερώστρα με ελαφρύ ενσωματωμένο, σίδερο ατμού. Είναι έτοιμο σε λιγότερο από ένα λεπτό, ιδανικό για ξεκούραστο και εύκολο σιδέρωμα, για γρήγορη απολύμανση των ρούχων αλλά και για άμεση εξάλειψη οσμών ακόμα και από τα πιο χοντρά υφάσματα. Η ρυθμιζόμενη κρεμάστρα ύψους, πολλαπλών λειτουργιών, σας επιτρέπει να χειρίζεστε άνετα διαφορετικούς τύπους ενδυμάτων και υφασμάτων. Η μεγάλη αφαιρούμενη δεξαμενή 2L, επιτρέπει απεριόριστη αυτονομία, ενώ οι 6 ρυθμίσεις ατμού καθιστούν το Vaporella Vertical Styler κατάλληλο για όλα τα υφάσματα, από τα πιο ευαίσθητα έως τα πιο ανθεκτικά. Η βοηθητική βούρτσα ευνοεί επίσης τη διείσδυση του ατμού ακόμα και στα βαρύτερα υφάσματα.GSF60-πλεον1.png
Έτοιμο σε λίγα δευτερόλεπτα.
Καθημερινός σύμμαχος για όσους επιθυμούν γρήγορα αποτελέσματα σιδερώματος και απολύμανσης. Σύστημα έτοιμο για χρήση σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. 
GSF60-πλεον2.jpg
Ρυθμιστής ατμού.
Διαθέτει ρυθμιστή ατμού 6 θέσεων ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος. Ιδανική λύση για ευαίσθητα υφάσματα όπως το μετάξι μέχρι και για πιο δύσκολα όπως τα λινά.


GSF60-πλεον3.jpg
Πολυλειτουργική, ανθεκτική κρεμάστρα.
Διαθέτει κρεμάστρα ρυθμιζόμενη σε ύψος, για μέγιστη άνεση. Η συμπαγής σταθερή κατασκευή της, της επιτρέπει να σηκώνει έως 18 κιλά. Το ιδιαίτερο σχήμα της την καθιστά πολυλειτουργική: για σακάκια, παλτό, αλλά και για κουρτίνες, τραπεζομάντηλα, σεντόνια.
GSF60-πλεον4.png
Άνεση και Αποτελεσματικότητα.
Η μεγάλη μεταλλική κεφαλή επιτρέπει την παροχή συμπυκνωμένου και συνεχούς ατμού, ευνοώντας την αποτελεσματική λείανση των πτυχών κάθε ρούχου. Η λαβή Soft Touch εξασφαλίζει άνετη λαβή κατά τη χρήση.


GSF60-πλεον5.jpg
Για όλο το σπίτι.
Μπορείτε να φρεσκάρετε εύκολα, να σιδερώσετε, να απολυμάνετε και να απομακρύνετε δυσάρεστες οσμές από όλα τα ρούχα σας, αλλά και από όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες του σπιτιού, κουρτίνες, μαξιλάρια, κ.α.
GSF60-πλεον6.png
Εύκολη αποθήκευση.
Το σχήμα και το μέγεθος του συστήματος επιτρέπει την εύκολη αποθήκευσή του: οι εύκαμπτοι σωλήνες μπορούν να αναδιπλωθούν, ενώ η τετράγωνη, λεπτή βάση μειώνει τις συνολικές διαστάσεις στο ελάχιστο.

Δημοφιλή προϊόντα

1 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ