Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

POLTI Sani System GUN

PAEU0368 (Σκούπα Ατμού Lecoaspira)

Παγκόσμια πατέντα απολύμανσης κατά ιών και λοιμώξεων.

Η συγκεκριμένη συσκευή συνδέεται με σκούπα ατμού Polti Lecoaspira FAV και αποτελεί όπλο κατά ιών(sars-cov-2) και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών για πρόληψη λοιμώξεων.
Διαθέτει 6 αξεσουάρ.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.
Εγγύηση 2 χρόνια.pinakakidISINFECTOR.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

€476.10

€529.00

-10%

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας επιπλέον βραστήρας που μπορεί να συνδεθεί με μηχανήματα της Polti (σειρά FAV). Πρόκειται για μια πατενταρισμένη συσκευή απολύμανσης ατμού (DDV) , συμβατή με το πρότυπο AFNOR NF T72-110 - στον ιατρικό τομέα και έχει αποδεδειγμένη ιοκτόνο, βακτηριοκτόνο και μυκητιοκτόνο δράση. Το Sani System GUN είναι προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία Super Heated Chamber, η οποία του επιτρέπει να παράγει ξηρό, κορεσμένο ατμό θερμοκρασίας 180C. H ανάμειξη του υπέρθερμου ατμού με το βιοδιασπώμενο απολυμαντικό υγρό HPMed αποτελεί το βασικό σας σύμμαχο ενάντια σε ιούς, βακτήρια, μικρόβια, ακάρεα και τις ασθένειες που αυτοί οι μικροοργανισμοί μπορούν να προκαλέσουν στον άνθρωπο. Ο ατμός εξέρχεται με τη μορφή νέφους και με εξαιρετικά μειωμένο το ποσοστό υγρασίας, χωρίς να διαβρέχει την επιφάνεια εφαρμογής, αφού η απολύμανση πραγματοποιείται χωρίς επαφή.  Το προϊόν είναι συμβατό με τα εξής μοντέλα σκούπας Lecoaspira: FAV30, FAV50, FAV80, κ.α.πλεον1.png
Υψηλή Αποτελεσματικότητα.
Οικολογική λύση για την απαλλαγή από όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Ο ξηρός, υπέρθερμος ατμός 180 °C που παράγεται μέσα στον διανεμητή Polti Sani System Gun σκοτώνει έως και 99,999% ιών, μικροβίων, βακτηρίων, μυκήτων και των σπόρων τους. Είναι επίσης μια αποτελεσματική λύση κατά κοριών και άλλων εντόμων.
πλεον2.png
Κατά των λοιμώξεων.
Ο ατμός διατηρεί υψηλή θερμοκρασία εξόδου ενώ εφαρμόζεται από απόσταση 10 cm. Η απολύμανση πραγματοποιείται χωρίς επαφή, φτάνοντας ακόμη και στις λιγότερο προσβάσιμες γωνίες και μειώνοντας τον κίνδυνο λοιμώξεων.


πλεον3.jpg
Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους.
Η χρήση του Sani Gun ενδύκνειται τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε χώρους με υψηλό ιικό ή μυκητιακό φορτίο, όπως είδη υγιεινής, κουζίνες, πάγκοι εργασίας, τραπέζια καθώς απολυμαίνει οποιονδήποτε τύπο επιφάνειας ανά πάσα στιγμή. Σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, ιατρεία, κέντρα ομορφιάς, απαιτείται υψηλότερη συχνότητα χρήσης λόγω της συνεχούς διέλευσης ατόμων.
πλεον4.jpg
Βαλιτσάκι πολυτελείας
Το HPMed είναι βιοδιασπώμενο, απορρυπαντικό διάλυμα που αναμιγνύεται με τον ατμό μέσα στο πιστόλι, ολοκληρώνοντας την απολυμαντική δράση του Sani Gun. Είναι αποτελεσματικό κατά των δυσάρεστων οσμών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί παρουσία ανθρώπων και ζώων και δεν φθείρει ούτε αλλοιώνει τις επιφάνειες εφαρμογής του ατμού.
Αποστείρωση στα είδη υγιεινής.
Η υψηλή θερμοκρασία του ατμού καθαρίζει και απολυμαίνει σημεία που χρήζουν συχνής και αποτελεσματικής απολύμανσης όπως κουζίνες, μπάνια, είδη υγιεινής. Χάρη στο καμπυλωτό εργαλείο συμπυκνωτή ατμού και των υπόλοιπων εξαρτημάτων που διαθέτει, η απολύμανση σημείων δύσκολων γίνεται εύκολα και γρήγορα.
Απολύμανση ευαίσθητων επιφανειών.
Η ιδανική εφαρμογή είναι ο ψεκασμός από απόσταση 10 εκατοστών από την επιφάνεια καθαρισμού. Διαθέτει μεταλλικό δείκτη απόστασης(μπροσούρα) για σωστή χρήση. Η ροή του υπερθερμαινόμενου ατμού είναι αρκετά ισχυρή ώστε να περνάει από ένα, δύο ή και πολλαπλά επίπεδα υφάσματος απολυμαίνοντας σε βάθος από ιούς και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς χωρίς να έρχεστε σε επαφή με την πιθανή μολυσμένη επιφάνεια. 
Ιδανικό και για δύσκολα σημεία.
Το Sani System Gun συνδεόμενο στη σκούπα της σειράς FAV μπορεί να απολυμάνει σε βάθος όλες τις επιφάνειες. Το ίσιο ακροφύσιο/ πυκνωτής ατμού μπορεί να κάνει προσβάσιμο και ακόμη πιο δυνατό τον ατμό που διοχετεύεται από το πιστόλι καθαρίζοντας και απολυμαίνοντας σημεία δυσπρόσιτα, όπως σχάρες, φέτες από καλοριφέρ, μονάδες κλιματιστικών, γωνίες κ.α. 
Απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες και σε όλα τα αντικείμενα.
Το Sani Gun είναι ιδανικό για αντικείμενα και σημεία που χρησιμοποιούνται πολύ συχνά στην καθημερινότητά μας και μπορεί να συγκεντρώνουν μεγάλο ιικό φορτίο, όπως πληκτρολόγια, τηλεφωνικές συσκευές, πόμολα, κ.α. Καθώς ο ξηρός ατμός δεν αφήνει υγρασία, δεν δημιουργεί φθορές σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ επιτρέπει τη γρήγορη κι εύκολη απολύμανση.
Ειδική Τσάντα για την τοποθέτηση και την πρακτική μεταφορά της συσκευής.
4 φιαλίδια αιθυλικής αλκοόλης HpMed βιολογικής απολύμανσης, μαζί με τα κορδόνια τους.

2 αξεσουάρ απολύμανσης (ίσιος και καμπυλωτός συμπυκνωτής ατμού) για δύσκολα σημεία.
Βουρτσάκι καθαρισμού της συσκευής.

Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης και στα ελληνικά.

Δημοφιλή προϊόντα

27 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ