Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ΔΩΡΟ Ατμοκαθαριστή!

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ΔΩΡΟ Ατμοκαθαριστή!

14 Φλεβάρη: Γιορτάστε κι εσείς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και χαρείτε μαζί το καλύτερο δώρο! 

Τη σημασία που έχει σήμερα η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου την απέκτησε τον 14ο αιώνα, όπου συνδέθηκε με την έννοια της ευγενούς αγάπης. Σήμερα, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι επίσημη εορτή στην Αγγλικανική Κοινωνία, καθώς και στην Λουθηρανική Εκκλησία.

Αλλά ποιος ήταν ο Άγιος Βαλεντίνος και γιατί θεωρείται προστάτης των ερωτευμένων; Σύμφωνα με τον κυρίαρχο θρύλο, ο Βαλεντίνος, ήταν ιερωμένος που έζησε τον 3ο αιώνα και κρυφά από τον αυτοκράτορα Κλαύδιο τον Γοτθικό, ο οποίος βρισκόταν τότε στην εξουσία, πάντρευε ερωτευμένα ζευγάρια Χριστιανών και πολλές φορές στρατιώτες με χριστιανές, γεγονός που θεωρούνταν έγκλημα. Συνελήφθη για την πράξη του αυτή και φυλακίστηκε. Αρχικά, ο αυτοκράτορας αποφάσισε να του απονείμει χάρη, αλλά ο Βαλεντίνος προσπάθησε να τον μυήσει στον Χριστιανισμό και ο αυτοκράτορας τον καταδίκασε τελικά σε θάνατο δια λιθοβολισμού. Ωστόσο, ο Βαλεντίνος επέζησε από τον λιθοβολισμό οπότε και τον θανάτωσαν διά αποκεφαλισμού έξω από την πύλη της Flaminia στις 14 Φεβρουαρίου.

Πέρα από τη σύντομη ιστορική αναδρομή, το δώρο που σας προτείνουμε απευθύνεται και στους δύο. Τι καλύτερο δώρο από έναν χρηστικό ατμοκαθαριστή για εύκολο, γρήγορο καθάρισμα και τέλεια απολύμανση; Πατήστε εδώ και δείτε περισσότερα σχετικά με τους πιο σύγχρονους, βολικούς ατμοκαθαριστές.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε πόσο δύσκολο και πολλές φορές επώδυνο ήταν για τις παλιότερες νοικοκυρές το καθάρισμα. Στην πορεία, όμως, οι τρόποι καθαρισμού άρχιζαν να εκσυγχρονίζονται και μάλιστα οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι πλέον υπόθεση μόνο της νοικοκυράς, αλλά και του νοικοκύρη! Όταν υπάρχει αγάπη, ο ένας βοηθάει τον άλλον και μοιράζονται τα πάντα. Το μοίρασμα σε όλα είναι ο καλύτερος τρόπος να δείχνουμε την αγάπη μας. Γι’ αυτό επιλέξτε τον ευκολότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο καθαρισμού ώστε να διευκολύνετε την καθημερινότητα τόσο τη δική σας όσο και του/της συντρόφου σας.

Με τον ατμοκαθαριστή έχετε το πλέον εξελιγμένο μηχάνημα στο θέμα της καθαριότητας. Τέρμα στις πολλές, επίπονες ώρες καθαρισμού! Χαρείτε τώρα ένα καθαρό και γεμάτο αγάπη σπίτι! Μαζί καλύτερα!

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*