Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Πως γίνεται ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου με Ατμό; ...

Πως γίνεται ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου με Ατμό; ...

Όλοι περνάμε, πολλές ώρες της ημέρας, μέσα στο αυτοκίνητό μας ή σε άλλα μέσα μεταφοράς. Αλλά, ενώ μας απασχολεί πολύ συχνά πόσο καθαρό είναι το σπίτι μας και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρούμε το περιβάλλον του υγιεινό, πολύ συχνά αμελούμε το χώρο του αυτοκινήτου. Είναι γνωστό σε όλους πόσα μικρόβια και ρύποι βρίσκονται στο πατάκι και στα καθίσματα του αυτοκινήτου μαζί με τα καυσαέρια, τις σκόνες και τον καπνό του τσιγάρου. Το χειρότερο όμως είναι πως όλα αυτά τα αναπνέουμε καθημερινά και εμείς και όσοι μπαίνουν στο αυτοκίνητο μας (σύζυγος, παιδιά, γονείς κλπ).

Ποιος είναι όμως ο πιο γρήγορος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού και απολύμανσης του αυτοκινήτου; Η μόνη λύση για να τα διώξουμε όλα αποτελεσματικά είναι ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου με ατμό για σωστή προστασία και ολοκληρωμένο καθαρισμό του αυτοκινήτου μας . Μόνο ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου και μάλιστα με ατμό μπορεί να αφαιρέσει όλους τους επιβλαβείς και αλλεργιογόνους μικροοργανισμούς και τις επίμονες οσμές.

Πως γίνεται ο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου με Ατμό; Η μία λύση είναι να απευθυνθείτε σε ένα συνεργείο καθαρισμού, το οποίο για εσωτερικό και εξωτερικό καθάρισμα έχει ένα υψηλό κόστος. Η λύση που σας προτείνουμε εμείς είναι να το κάνετε μόνοι σας με τη χρήση ατμοκαθαριστή. Πατήστε εδώ και δείτε μικρούς και βολικούς ατμοκαθαριστές.

Με τον ατμοκαθαριστή, μπορείτε να κάνετε αποτελεσματικό καθάρισμα – πλύσιμο και απολύμανση (99,99%), σε:

• όλη την καμπίνα εσωτερικά 

• ταπετσαρία

• λεκέδες: αφαιρούνται αποτελεσματικά οι λεκέδες (καφές, τσάι, κρασί, χυμοί, πίσσα, ούρα, περιττώματα, μαρκαδόροι, κερί, τσίχλα, μπογιά, κλπ.) .

• τζάμια , πόρτες

• ζώνες & κολόνες

• ουρανό(απαραίτητος ατμοκαθαριστής με ρυθμιστή ατμού, ώστε να μπορούμε να χαμηλώνουμε την ποσότητα και τη θερμοκρασία του ατμού)

• πάτωμα και πατάκια

• αποθηκευτικούς χώρους

• αεραγωγούς

• ταμπλό

• μηχανή, ζάντες, και όλο το εξωτερικό του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας

• εξωτερικό χρώμα αυτοκινήτου(απαραίτητος ατμοκαθαριστής με ρυθμιστή ατμού, ώστε να μπορούμε να χαμηλώνουμε την ποσότητα και τη θερμοκρασία του ατμού)

Δώστε στο αυτοκίνητό σας την περιποίηση που χρειάζεται, με έναν οικολογικό βιοκαθαρισμό, χωρίς να χάσετε το χρόνο να το πάτε σε πλυντήριο και κάντε το όσο συχνά το θεωρείτε εσείς απαραίτητο, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Ο βιολογικός καθαρισμός με ατμό είναι απαραίτητος για όλους, αλλά κυρίως, για όσους έχουν μικρά παιδιά, πάσχουν από αλλεργίες ή μόλις αγόρασαν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Προσφέρει απολύμανση, αντιαλλεργική προστασία και πλήρη απομάκρυνση όλων των μυκήτων και βακτηριδίων.

Εξασφαλίστε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από ενοχλητικούς λεκέδες, αλλεργιογόνες ουσίες, παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια κ.α., με σωστή καθαριότητα και άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο με τη λεπτομερή φροντίδα ενός εξαιρετικού μηχανήματος. Εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα και απολαύστε ένα υγιές περιβάλλον το οποίο θα σας χαρίσει ευεξία και καθαρό αυτοκίνητο!

Σας άρεσε; Κάντε μας like  

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*