Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Εμπιστευθείτε τους Επαγγελματίες για την Καταπολέμηση των Κοριών

Εμπιστευθείτε τους Επαγγελματίες για την Καταπολέμηση των Κοριών

Ακόμη και τους χειμερινούς μήνες μπορεί να δούμε κόκκινα εξανθήματα στο δέρμα μας χωρίς να ξέρουμε αν έχουμε ακουμπήσει κάπου, έχουμε κάποια αλλεργία, κάποια δερματίτιδα ή εάν μας έχει τσιμπήσει ή περπατήσει κάποιο παρασιτικό ζωύφιο. Οι κοριοί και πολλά άλλα πλάσματα που μπορεί να τρέφονται από εμάς μπορούν να ζήσουν χωρίς τροφή ακόμη και 18 μήνες και επανεμφανίζονται πολλές φορές ακόμη και περιόδους μη αναμενόμενες, όπως τον χειμώνα. 

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η παρουσία κοριών δεν συνδέεται με τις συνθήκες υγιεινής του χώρου. Καθώς οι κοριοί μεταφέρονται πολύ εύκολα με τα ρούχα, τα παπούτσια μας, τις βαλίτσες και άλλα, είναι πλέον συχνό φαινόμενο η εμφάνιση κοριών ακόμη και στους πιο πολυτελείς χώρους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι απολυμαντικές εταιρείες έχουν επεκτείνει τη δράση τους και σε πολλούς ιδιωτικούς χώρους ή σε χώρους με εξαιρετική καθαριότητα. Οι περισσότερες, σύγχρονες απολυμαντικές εταιρείες έχουν στραφεί σε οικολογικούς τρόπους Απολύμανσης, αναγνωρίζοντας την αποτελεσματικότητα και το φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο προφίλ αυτών των μεθόδων.

Η πιο αποτελεσματική οικολογική μέθοδος κατά των κοριών είναι η χρήση του ξηρού, υπέρθερμου ατμού, που παρέχει η παγκόσμια πατέντα της Polti, το σύστημα CIMEX ERADICATOR ή Ατμοκαθαριστής και Steam Disinfector(ακροφύσιο διανομής ξηρού, υπέρθερμου ατμού). Ο υπέρθερμος ξηρός ατμός του Cimex Eradicator και του Steam Disinfector έχει αποδειχθεί μια καινοτόμα και αποτελεσματική λύση εξάλειψης του προβλήματος. Τα ειδικά χαρακτηριστικά αυτού του συστήματος είναι το είδος του ατμού, το οποίο αφού παραχθεί μέσα στο μπόιλερ όπως στα συμβατικά μηχανήματα, θερμαίνεται επιπλέον μέσα στο ακροφύσιο διανομής (πατενταρισμένο σύστημα της Polti) μέχρι τη θερμοκρασία των 180°C. Η ροή του ατμού στους 180°C είναι ικανή να εξοντώσει ενήλικους μικροοργανισμούς, τις προνύμφες αλλά και τα αυγά τους προκαλώντας τους θερμικό σοκ.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα πλεονεκτήματα της χρήσης του ατμού για την καταπολέμηση των κοριών, έναντι των πιο συμβατικών μεθόδων:

Όπως εντοπίσατε και στον παραπάνω πίνακα, η χρήση χημικών ουσιών, εντομοκτόνων και άλλων συμβατικών μεθόδων στην καταπολέμηση των παρασίτων έχει κάποια αρνητικά σημεία. Πρώτον, πολλά από αυτά, δεν μπορούν να φτάσουν στις χαραμάδες και στις ρωγμές, σημεία που συνήθως κρύβονται τα παράσιτα, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις, τα εντομοκτόνα δεν είναι αποτελεσματικά απέναντι στα αυγά και είναι ενεργά μόνο στα ενήλικα έντομα και στις προνύμφες. Επιπλέον, μετά την χημική εφαρμογή, χρειάζεται κάποιος χρόνος μη χρήσης του συγκεκριμένου χώρου. Εκτός των άλλων, πιθανώς υπάρχουν αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή και καταστροφή των υλικών με τα οποία έρχονται σε επαφή. 

Οι επαγγελματίες της απολύμανσης γνωρίζουν πόσο επίμονοι είναι οι κοριοί και πόσο αποτελεσματικό είναι το σύστημα CIMEX ERADICATOR, ισχυρός ατμοκαθαριστής με Disinfector. Ήδη πολλές απολυμαντικές εταιρείες χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη μέθοδο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ. 

Δείτε ΕΔΩ Εταιρείες που χρησιμοποιούν αυτή τη ΜΕΘΟΔΟ και μην διστάσετε να ζητήσετε οικολογική απολύμανση με CIMEX και από τον απολυμαντή της γειτονιάς σας!

Πατήστε εδώ και Δείτε το ειδικό σύστημα Ατμού κατά των Κοριών, CIMEX ERADICATOR!

Σχετικά Άρθρα:

Πως αναγνωρίζουμε το τσίμπημα του κοριού!

Cimex Eradicator: Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας!

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*