Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Ο καλύτερος φίλος για τα ταξίδια μας! Ελαφρύ Κάθετο Σίδερο

Ο καλύτερος φίλος για τα ταξίδια μας! Ελαφρύ Κάθετο Σίδερο

Η ζέστη, ο ήλιος, τα δροσερά φρούτα, το χρώμα της θάλασσας, όλα θυμίζουν καλοκαίρι και διακοπές! Ιδανικός ταξιδιωτικός σύντροφος για τις χαρούμενες καλοκαιρινές αποδράσεις σας είναι το πιο ελαφρύ, μικρό και πρακτικό σίδερο που επιτρέπει γρήγορο και εύκολο κάθετο σιδέρωμα, το Vertical Styler GSM20 της Polti. Για εύκολο και ξεκούραστο όρθιο σιδέρωμα μέσα στους ζεστούς θερινούς μήνες, μην διστάσετε να δοκιμάσετε τη νέα, ευέλικτη τεχνολογία του, τεχνολογία που σας επιτρέπει να σιδερώνετε που χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση σιδερώστρας.

Απαραίτητος σύντροφος στη βαλίτσα σας, για ταξίδια στα οποία θέλετε να δείχνετε κομψοί και καλοντυμένοι. Συμπαγές και ελαφρύ, χρειάζεται λίγο χώρο και μεταφέρεται εύκολα χάρη στην πρακτική συσκευασία ταξιδιού που περιλαμβάνεται στο προϊόν.

vertical styler gsm20

Το ελαφρύ σίδερο Vertical Styler GSM20 με την εύκολη παροχή ατμού μπορεί να εξαλείψει άσχημες μυρωδιές, οικολογικά , χωρίς χημικά. Ο ατμός διεισδύει απαλά στις ίνες των υφασμάτων, χαλαρώνει και εξαλείφει τις μυρωδιές καπνού και φαγητού. Η πλάκα με ειδική κεραμική επίστρωση εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και επιτρέπει τέλεια αποτελέσματα. Για τα πιο χοντρά υφάσματα, μπορείτε να κουμπώσετε την τρίχινη βούρτσα στην κεφαλή του σίδερου. Οι τρίχες της βούρτσας ανοίγουν εύκολα τις ίνες του υφάσματος και επιτρέπουν στον ατμό να διεισδύσει βαθιά, τεντώνοντας τις πτυχές και εξαλείφοντας τις οσμές.

Έτοιμο σε μόλις 45 δευτερόλεπτα σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε τα ρούχα σας γρήγορα και εύκολα. Η οθόνη αφής επιτρέπει με απλό άγγιγμα να επιλέξετε ένα από τα 3 διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας και ατμού, ενώ η πρωτοποριακή τεχνολογία SMART SENSOR TECHNOLOGY αναγνωρίζει την επαφή και ενεργοποιεί τον ατμό μόνο όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή.

Δεν αποτελεί μόνο ιδανική λύση για τα ταξίδια σας, αλλά μπορεί να αποτελέσει και το βασικό σας σίδερο για καθημερινή χρήση καθώς μπορείτε να σιδερώνετε όλα τα υφάσματα είτε κατακόρυφα, είτε οριζόντια, είτε σε κεκλιμένη στάση, ενώ η συγκεκριμένη περιστρεφόμενη κεφαλή επιτρέπει τη μέγιστη άνεση της χρήσης.

Χρησιμοποιήστε το Νέο Σίδερο Vertical Styler GSM20 για λιγότερο θερμό και κοπιαστικό σιδέρωμα! Τέλος στο πολύωρο, κουραστικό σιδέρωμα! Χαρείτε τις διακοπές σας, πάντα κομψοί και καλοντυμένοι!

Σχετικά Άρθρα:

Νέος Κάθετος Ξεκούραστος Τρόπος Σιδερώματος 

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*