Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Κάθετο Σιδέρωμα και Απολύμανση: Vertical Styler - Ο σύμμαχός σας στην αλλαγή σεζόν

Κάθετο Σιδέρωμα και Απολύμανση: Vertical Styler - Ο σύμμαχός σας στην αλλαγή σεζόν

Το σιδέρωμα ήταν διαχρονικά μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Καθώς ο σύγχρονος άνθρωπος με τις πολλές υποχρεώσεις και τα πολλά ενδιαφέροντά του πάσχει από έλλειψη χρόνου, το σιδέρωμα μοιάζει πλέον, για πολλούς, μια απίστευτη αγγαρεία. Έτσι, πολλές σύγχρονες οικογένειες επιλέγουν αναγκαστικά για το σπίτι και τον ρουχισμό τους υφάσματα που δεν τσαλακώνουν, τη λύση του καθαριστηρίου ή κάποιες καινοτόμες, πιο ξεκούραστες λύσεις για το σίδερο.

Η σειρά Vertical Styler με τις ειδικές συσκευές ατμού για κάθετο, εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα αποτελεί πρόσφατη καινοτομία στον τομέα του σίδερου και τον καλύτερο σύμμαχο για την αλλαγή σεζόν στην γκαρνταρόμπα σας. Ιδανικό για να σιδερώσετε πουκάμισα και σεντόνια. Με γρήγορες και εύκολες κινήσεις μπορείτε να απολυμάνετε και να φρεσκάρετε τα ρούχα που θα αποσύρετε, αλλά και τον χειμωνιάτικο ρουχισμό σας, από παλτό, μέχρι μάλλινα κασκόλ που επαναφέρετε στις ντουλάπες σας. Εξαιρετικά αποτελέσματα μπορείτε να επιτύχετε με τη χρήση του ειδικού εξαρτήματος αποχνουδωτή για την αφαίρεση σκόνης, χνουδιών, επίμονης τρίχας κατοικιδίων, μάλλινων ινών από πουλόβερ, κ.α.

Για όσους έχετε αλλεργία στο σιδέρωμα, η σειρά Vertical Styler αντιπροσωπεύει την πρακτική λύση, ενώ για εκείνους που είναι πολύ τακτικοί και ασχολούνται με την φροντίδα των ρούχων, αυτή η συσκευή αποτελεί την τελευταία πινελιά της τελειότητας.

Τα μοντέλα Vertical Styler είναι πιο άμεσα και πιο εύκολα στη χρήση και δεν απαιτούν σιδερώστρα. Με αυτή τη σειρά κατακόρυφου σιδερώματος, αποφεύγετε την πολύωρη παραμονή στην ίδια θέση, και την καταπόνηση των χεριών και των ώμων καθώς πρόκειται για μοντέλα πολύ ελαφριά στο χέρι και ξεκούραστα στην χρήση τους.

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι για κατακόρυφο, όρθιο σιδέρωμα: το κάθετο, επιδαπέδιο σιδερωτήριο και το φορητό σίδερο, ή αλλιώς σίδερο ταξιδιού, ελαφρύ και συμπαγές. Και οι δύο είναι συσκευές επαναγεμίσματος: το νερό μπορεί να προστεθεί ανά πάσα στιγμή, παρέχοντάς σας συνεχές κάθετο σιδέρωμα, χωρίς διακοπές.

Το επιδαπέδιο κατακόρυφο σίδερο/ σιδερώστρα Vertical Styler GSF60 είναι μια συσκευή που έχει αναπτυχθεί καθ’ ύψος, μειώνοντας τον χώρο που καταλαμβάνει, εξοπλισμένη με slim δεξαμενή νερού, σπιράλ για τη διέλευση ατμού και με το ελαφρύ σίδερο ως απόληξη. Τα ρούχα μπορούν να τοποθετηθούν στη ρυθμιζόμενη κρεμάστρα, σε ύψος ανάλογο με αυτό που σας βολεύει, διευκολύνοντας τη διαδικασία της απολύμανσης και του σιδερώματος.

Από την άλλη, το σίδερο ταξιδίου Vertical Styler GSM20, είναι μικρότερο και πιο πρακτικό, καθώς χωράει σε συρτάρια ή χειραποσκευές. Το ρούχο που πρέπει να σιδερωθεί μπορεί απλά να τοποθετηθεί στο κρεβάτι ή σε μια επίπεδη επιφάνεια, αρκεί να περάσετε την πλάκα πάνω από τα ρούχα, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία και την παροχή ατμού.

Και τα δύο μοντέλα Vertical Styler είναι έτοιμα για λειτουργία σε λιγότερο από 1 λεπτό. Επιπλέον, μπορούν να απομακρύνουν από τα υφάσματα όλες τις δυσάρεστες οσμές.

Τα ατμοσίδερα κάθετου σιδερώματος Vertical Styler εστιάζουν στην πρακτικότητα και την ευκολία χρήσης. Έχουν αποδειχθεί μια έγκυρη, γρήγορη και εύκολης αποθήκευσης λύση για όσους δεν τους αρέσει ιδιαίτερα το σιδέρωμα, ενώ από την άλλη, μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμη βοήθεια για όσους αγαπούν την τελειότητα: ένα τελευταίο πέρασμα στο φόρεμα λίγο πριν το φορέσετε, στο τραπεζομάντιλο λίγο πριν καλωσορίσετε τους καλεσμένους σας ή ένα γρήγορο φρεσκάρισμα σε κάποιο ένδυμα που μόλις αφαιρέθηκε από τη βαλίτσα, την παλιά ντουλάπα σας ή από την κούτα της μετακόμισής σας.

Το Vertical Styler θα μετατρέψει την μέχρι πρότινος επίπονη διαδικασία του σιδερώματος σε παιχνιδάκι ακόμη και για αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι «αλλεργικοί» στο σιδέρωμα!

Σχετικά Άρθρα:

Νέος Κάθετος Ξεκούραστος Τρόπος Σιδερώματος 

Ο καλύτερος φίλος για τα ταξίδια μας! Ελαφρύ Κάθετο Σίδερο

Δείτε Σχετικά Βίντεο:

Vertical Styler Κάθετο Σιδέρωμα και για επαγγελματίες

Vertical Styler GSM20 Καινοτόμο Κάθετο Σιδέρωμα - Iron Vap

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*