Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Καθαριότητα Σπιτιού: ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις γιορτές των Χριστουγέννων

Καθαριότητα Σπιτιού: ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις γιορτές των Χριστουγέννων

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν κι ενώ υπάρχει η χαρά των οικογενειακών τραπεζιών και των φιλικών συγκεντρώσεων στην θαλπωρή του σπιτιού, υπάρχει άγχος και πίεση χρόνου για τη σωστή και αποτελεσματική καθαριότητα των χώρων μας. Πόσο μάλλον όταν τελειώνουν οι όμορφες μαζώξεις ή όταν τελειώνουν οι γιορτές και επιβάλλεται το καλό καθάρισμα, η οργάνωση των αποθηκευτικών χώρων και ένα γενικό ξεκαθάρισμα σε αντικείμενα, στολισμό, δώρα, ακόμα και ρούχα.

Η γενική καθαριότητα των χώρων μας πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, κατά τη διάρκεια των χαρούμενων διακοπών, αλλά και μετά τα ρεβεγιόν και την απομάκρυνση του δέντρου και του χριστουγεννιάτικου στολισμού δεν πρέπει να μας αγχώνει καθώς η καθαριότητα δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.

Για να καθαρίσουμε εύκολα και γρήγορα όλους τους χώρους μας, ιδίως την περίοδο των γιορτών, απαιτούνται συγκεκριμένα βήματα:

1. Το πρώτο βήμα είναι να τακτοποιήσουμε το σπίτι, «αδειάζοντας» τις επιφάνειες και τους χώρους από περιττά αντικείμενα που θα ενοχλούσαν κατά τον καθαρισμό. Η σωστή οργάνωση και αποθήκευση αντικειμένων, «ησυχάζει» το σπίτι, αλλά και το μυαλό μας και μας βοηθάει να συγκεντρωθούμε και να οργανώσουμε καλύτερα τις επικείμενες δουλειές του σπιτιού.

2. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, βασικό σημείο «μάχης» είναι η κουζίνα, οπότε πρέπει πάντα να φροντίζουμε να διατηρείται καθαρός ο νεροχύτης μας, σε πρακτική διάταξη τα πιάτα και τα σκεύη μας και ο χώρος να είναι σε τάξη.

3. Κατά τη διάρκεια των γιορτών το δέντρο «μαδάει» και ρίχνει πλαστικό χιόνι, οι μπάλες αφήνουν χρυσόσκονη και απλή σκόνη παντού, τα κλαδάκια γκι ρίχνουν φύλλα. Η χρήση προϊόντων και συσκευών υψηλής ποιότητας είναι αναγκαία αν θέλουμε να μειώσουμε τον προσωπικό μας κόπο και τον χρόνο που σπαταλάμε καθημερινά στη βασική καθαριότητα του σπιτιού: οι σκούπες sticks χωρίς καλώδιο, είναι η ιδανική λύση. Η σειρά Forzaspira Slim με μοντέλα όρθιας, ασύρματης σκούπας για εύκολο και αποτελεσματικό σκούπισμα απλοποιούν το καθημερινό σκούπισμα και μειώνουν τη διαδικασία του σε μόλις λίγα λεπτά.

4. Για σφουγγάρισμα και απολύμανση μετά από μεγάλες συγκεντρώσεις φίλων στο σπίτι μας, αλλά κυρίως μετά το τέλος των γιορτών και το ξεστόλισμα του δέντρου, η πρακτικότερη λύση είναι η χρήση του ατμοκαθαριστή. Οι ατμοκαθαριστές με μπόιλερ και διπλό μπόιλερ είναι εύκολοι στη χρήση και δεν χρειάζεται να κουβαλάμε έναν κουβά γεμάτο βρώμικο νερό από δωμάτιο σε δωμάτιο.

5. Μετά τις γιορτές, ο Ιανουάριος μας υπενθυμίζει την ανάγκη μας για ανανέωση, για νέους στόχους και νέες προτεραιότητες, για τάξη στη ζωή και στο σπίτι μας. Έτσι, για ακόμη πιο αποτελεσματική, λεπτομερή και γρήγορη καθαριότητα, οι σειρές Ατμοκαθαριστών με αναρρόφηση, δηλαδή σκουπών που διαθέτουν ταυτόχρονη λειτουργία απολύμανσης με ατμό μας λύνουν τα χέρια και κάνουν τις δύσκολες δουλειές του σπιτιού παιχνιδάκι. Η Σειρά UNICO και η σειρά FAV χαρίζουν την καθαριότητα, την φρεσκάδα και τον αέρα ανανέωσης που χρειάζεται το σπίτι μας και η αρχή του νέου έτους: με ισχυρή πίεση ατμού πάνω από 4bar και υψηλή ισχύ πάνω από 2200Watt μπορούν να σκουπίσουν, να σφουγγαρίσουν και να απολυμάνουν κάθε επιφάνεια γρήγορα, με ένα μόνο πέρασμα.

Για πιο χαρούμενες και ξεκούραστες γιορτές, τώρα μπορείτε να καθαρίζετε και να συμμαζεύετε τους χώρους σας πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα, έχοντας για σύμμαχό σας την καλή σας διάθεση και τη σωστή συσκευή! Μην αφήσετε τις δουλειές του σπιτιού να σας στερήσουν την χαρά των γιορτών και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

ΔΕΙΤΕ περισσότερα και ΒΡΕΙΤΕ το πιο αποτελεσματικό σύστημα καθαρισμού για εσάς!

Σχετικά Άρθρα:

10+1 Λόγοι για να Καθαρίζεις με Ατμοκαθαριστή

Τι πρέπει να προσέξω στην Αγορά Ατμοκαθαριστή;

Νέα Σκούπα Ιδανική για το Νέο σας Σπίτι

Απολύμανση από ακάρεα: Αντιμετώπιση αλλεργιών, καθαρά χαλιά και υγιεινοί χώροι

Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Χρήσης Ατμοκαθαριστή: Τι μπορώ και τι δεν μπορώ να καθαρίσω με έναν ατμοκαθαριστή

13Σχόλια

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*