Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 

SANI GUN BUSINESS edition

XBIVEU0197 (Ατμοκαθαριστή)

Παγκόσμια πατέντα απολύμανσης κατά ιών, μικροβίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών.

Το συγκεκριμένο προϊόν φροντίζει ώστε οι επιφάνειες του σπιτιού σας να είναι απολυμασμένες. Συνδεδεμένο με τον κατάλληλο ατμοκαθαριστή παρέχει ξηρό ατμό κατά ιών (sars-cov-2) και άλλων μικροοργανισμών.
Διαθέτει 3 αξεσουάρ.
Το προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα.
Εγγύηση 2 χρόνια.pinakakidISINFECTOR.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

€397.57

€479.00

-17%

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Το συγκεκριμένο προϊόν φροντίζει ώστε οι επιφάνειες του σπιτιού σας να είναι απολυμασμένες. Πρόκειται για μια πατενταρισμένη συσκευή απολύμανσης ατμού (DDV) , συμβατή με το πρότυπο AFNOR NF T72-110 - στον ιατρικό τομέα και έχει αποδεδειγμένη ιοκτόνο, βακτηριοκτόνο και μυκητιοκτόνο δράση. Είναι ο βασικός σας σύμμαχος ενάντια στους ιούς, τα βακτήρια, τα ακάρεα και τις ασθένειες, με εξαιρετικά μειωμένο το ποσοστό υγρασίας. Ιδανικό για πρόληψη λοιμώξεων καθώς καταπολεμά τους σύγχρονους κορωνοϊούς και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς. To Disinfector είναι ένα πατενταρισμένο προϊόν από την Polti το οποίο μπορεί με τη ροή του ξηρού, υπέρθερμου ατμού στους 180°C να εξοντώσει ενήλικα παράσιτα όπως κοριούς, ψύλλους, ψείρες, τις προνύμφες αλλά και τα αυγά τους προκαλώντας τους θερμικό σοκ. Το προϊόν είναι συμβατό με τα εξής μοντέλα ατμοκαθαριστών: Eco Pro 3.0, Eco Pro 3000, Classic 65, Edition, Evolution, κ.α.πλεον1.png
100% Αποτελεσματικότητα.
Μοναδική λύση για την απαλλαγή από τους κοριούς και τους μικροοργανισμούς. Χωρίς τη χρήση χημικών. Οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον.
πλεον2.png
Παγκόσμια Πατέντα της Polti.
Θερμικό ΣΟΚ σε έντομα και κοριούς εξαιτίας της δύναμης του ξηρού, υπέρθερμου ατμού θερμοκρασίας έως 180 C. Κατασκευάζεται στην Ιταλία.


πλεον3.jpg
Αφαιρούμενο μπουκάλι.
Το αφαιρούμενο μπουκάλι του HPMed συνδέεται στο κάτω μέρος του ακροφύσιου παροχής της συσκευής. Με την απελευθέρωση του υγρού απομακρύνεται η μυρωδιά των κοριών και άλλων παρασίτων. Υποβοηθάει στη σωστή απολύμανση από όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς.
πλεον4.jpg
Ιδανικό για όλα τα σημεία.
Το Sani Gun είναι το ιδανικό μηχάνημα για όλα τα δυσπρόσιτα σημεία, στα οποία κρύβονται συνήθως κοριοί και άλλα παρασιτικά έντομα ή επιβλαβείς μικροοργανισμοί.
Απολύμανση σε στρώματα.
Μπορεί να κάνει απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες, σε υφάσματα, στρώματα,κ.α. Ενδείκνυται για όλους τους χώρους, ακόμη και για τους πολύ προσωπικούς χώρους υπνοδωματίων καθώς η οικολογική δύναμη του ξηρού, υπέρθερμου ατμού φέρνει αποτελέσματα χωρίς να δημιουργεί ατμόσφαιρα αποπνικτική ή επιβλαβή για το περιβάλλον και τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι χώροι μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν κατευθείαν μετά την εφαρμογή.
Απολύμανση ευαίσθητων επιφανειών.
Η ιδανική εφαρμογή είναι ο ψεκασμός από απόσταση 5-10 εκατοστά από την επιφάνεια καθαρισμού. Η ροή του υπερθερμαινόμενου ατμού είναι αρκετά ισχυρή ώστε να περνάει από ένα ή δύο επίπεδα υφάσματος σκοτώνοντας τους ιούς αλλά και τα έντομα και τα αυγά τους χωρίς να τα εκτοπίζει και να τα σκορπίζει στο χώρο. Μειώνει το επίπεδο της υγρασίας όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ξηρός, υπερθερμαινόμενος ατμός θερμοκρασίας 180⁰C.
Το παγκοσμίως πατενταρισμένο σύστημα της Polti, έχει τη δυνατότητα να υπερθερμάνει τον ατμό έως και τους 180⁰ C, καθώς και να μειώσει το επίπεδο της υγρασίας όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τα παραπάνω λύνουμε αποτελεσματικά ό,τι προβλήματα μπορεί να έχουμε με ιούς, ακάρεα, βακτήρια, μικρόβια, κοριούς, ψύλλους, ψείρες και άλλους μικροοργανισμούς.
Τέλος σε ΙΟΥΣ, κοριούς, ψύλλους, ψείρες, ακάρεα και τα αυγά τους.
Το Sani GUN εξουδετερώνει τα υπάρχοντα αυγά (100%) και μια μεγάλη ποσότητα (περίπου 90%) των ενήλικων εντόμων και των προνυμφών. Αυτό συμβαίνει λόγω της υψηλής θερμοκρασίας της ροής του ξηρού ατμού που δρα ως «θανατηφόρα ακτίνα», σκοτώνοντας τα έντομα και τα αυγά σε όλες τις περιοχές που εφαρμόζεται.
Εγχειρίδιο Οδηγιών χρήσης στα Ελληνικά.
2 φιαλίδια αιθυλικής αλκοόλης HpMed βιολογικής απολύμανσης, μαζί με τα κορδόνια τους.

Βασικό αξεσουάρ απολύμανσης (ίσιος συμπυκνωτής ατμού).

Δημοφιλή προϊόντα