Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
IRON VAP – POLTI: 10 χρόνια αγαστής συνεργασίας με ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ προϊόντα

IRON VAP – POLTI: 10 χρόνια αγαστής συνεργασίας με ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ προϊόντα

Εδώ και 10 χρόνια, η IRON VAP συνεργάζεται με την κορυφαία ιταλική εταιρεία POLTI, εισάγοντας τα πιο σύγχρονα και αποδοτικά συστήματα ατμού. Η Polti αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των εφαρμογών ατμού σε παγκόσμια κλίμακα, τόσο για σιδέρωμα όσο και για καθαρισμό σε οικιακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Τα προϊόντα (ατμοκαθαριστές, σκούπες ατμού, σκούπες νερού, πρεσσοσίδερα, κ.α.) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ιταλία στο εργοστάσιο παραγωγής της Polti στο Bulgarograsso, στην επαρχία του Κόμο, και ενσωματώνουν τεχνογνωσία 40 χρόνων, την ιταλική φινέτσα σχεδιασμού μαζί με την προσοχή στην λεπτομέρεια σε κάθε στάδιο παραγωγής, στοχεύοντας στην ύψιστη ποιότητα των μηχανημάτων. Χάρη στα καινοτόμα προϊόντα και τις 200 πατέντες της, η Polti έχει αλλάξει τις συνήθειες των καταναλωτών σε περισσότερες από 50 χώρες από το 1978, προτείνοντας τον ατμό ως την πλέον σύγχρονη και βιώσιμη λύση στο θέμα της υγιεινής και της απολύμανσης.

Πρόκειται για συσκευές υψηλής οικολογικής κατεύθυνσης καθώς το μόνο που χρησιμοποιούν είναι νερό και θερμότητα αποφεύγοντας τοξικές και χημικές ουσίες. Η Polti προωθεί μια κουλτούρα απόλυτου σεβασμού προς τους ανθρώπους, τα ζώα, το περιβάλλον, ακόμη και προς τα αντικείμενα, προτείνοντας όλο και πιο εξελιγμένα μοντέλα και συστήματα απολύμανσης που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιούν την χρήση πόρων ηλεκτρικής ενέργειας και νερού.

Ο ατμός υψηλής θερμοκρασίας αφαιρεί και διαλύει αβίαστα κάθε είδους βρωμιά ενώ εξαλείφει επιβλαβείς, για τον ανθρώπινο οργανισμό, μικροοργανισμούς. Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από ανεξάρτητα εργαστήρια στους πιο κοινούς μικροοργανισμούς επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι οι ατμοκαθαριστές Polti σκοτώνουν και εξαφανίζουν έως και το 99,99% των ιών, μικροβίων και βακτηρίων.

Οι βασικές σειρές της Polti είναι:

Ατμοκαθαριστές (Σειρές Vaporetto)

Πρεσσοσίδερα – Σίδερα με Μπόιλερ (Σειρές Vaporella)

• Σκούπες Νερού με Ατμό (Σειρά Vaporetto Lecoaspira FAV)

Σκούπες Πολυκυκλώνων με Ατμό (Σειρά UNICO)

Κυκλωνικές Σκούπες (Σειρές Forzaspira)

Σκούπες Νερού (Σειρά Forzaspira Lecologico)

• Συστήματα Ξηρού, Κορεσμένου Ατμού (Σειρά Sani System και Σειρά Cimex Eradicator)

Πιο συγκεκριμένα, τα καινοτόμα συστήματα Polti Sani System και Polti Cimex Eradicator είναι ιδανικές οικολογικές λύσεις για την απολύμανση με ατμό κοινόχρηστων χώρων όπως ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, ιατρείων και άλλων πολυσύχναστων χώρων. Η πατέντα των δύο αυτών συστημάτων αναπτύχθηκε το 2006 σε συνεργασία με τη Σχολή Ιατρικής και Χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Παβίας. Πρόκειται για 2 από τα πολλά Polti προϊόντα που είναι κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Τα συγκεκριμένα συστήματα παρέχουν κορεσμένο, ξηρό και υπέρθερμο ατμό έως και 180 °C ικανό να σκοτώσει ιούς, κορωνοϊούς (π.χ. Sars-CoV2) μικρόβια, βακτήρια, μύκητες, αλλά και παράσιτα όπως κοριούς, ψύλλους, ψείρες, κ.α.

Εκτός από την υψηλή αποτελεσματικότητα, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα:

1. ταχύτητα δράσης: το διάχυτο σύννεφο ξηρού, υπέρθερμου ατμού δρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καλύπτοντας την ανάγκη για συχνή απολύμανση που χρειάζεται π.χ. ένα ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. ασφαλής εφαρμογή των συστημάτων ακόμη και παρουσία ανθρώπων και ζώων.

3. τέλος, κατά τη χρήση του μηχανήματος, η ίδια η συσκευή δεν έρχεται σε επαφή με επιφάνειες, αποτρέποντας τη λεγόμενη διασταυρούμενη μόλυνση.

Γνωρίστε ΕΔΩ τα επιλεγμένα κορυφαία Polti προϊόντα με εξαιρετικές αξιολογήσεις χρηστών που εμπορεύεται και συστήνει ανεπιφύλακτα η iron vap.

Η Iron Vap, όπως πάντα πρωτοπόρα, ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε τα προϊόντα της Polti στην Ελλάδα και αποτελεί τη βασική εταιρεία εισαγωγής, λειτουργώντας ως αντιπρόσωπός της στην ελληνική αγορά.

Σχετικά Άρθρα:

10+1 Λόγοι για να Καθαρίζεις με Ατμοκαθαριστή

Ατμός και Απολυμανστική Δράση: Μύθοι και Αλήθειες

SANI SYSTEM: Ξηρός Υπέρθερμος Ατμός κατά κορωνοϊού SARS-COV-2/ COVID-19

Απολύμανση από ακάρεα: Αντιμετώπιση αλλεργιών, καθαρά χαλιά και υγιεινοί χώροι

Νέος Κάθετος ξεκούραστος τρόπος Σιδερώματος

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*