Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Stick/όρθιοι Ατμοκαθαριστές: άνεση και υγιεινή

Stick/όρθιοι Ατμοκαθαριστές: άνεση και υγιεινή

Ο ατμός είναι η κορυφαία λύση για την καθημερινή καθαριότητα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η χρήση ενός ισχυρού και πρακτικού ατμοκαθαριστή παρέχει υψηλή υγιεινή χώρων με απολύμανση από ακάρεα, βακτήρια, μικρόβια ενώ ταυτόχρονα μειώνει το οικολογικό σας αποτύπωμα καθώς δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικά και χημικές ουσίες που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Με βασικά σας εργαλεία έναν ατμοκαθαριστή και νερό βρύσης μπορείτε να απολυμάνετε οικολογικά όλους τους χώρους και όλες τις επιφάνειες και να καθαρίσετε επίμονη βρωμιά και λεκέδες από αρμούς έως και λίπη σε φούρνο.

Η νέα τάση στον ατμό είναι οι όρθιοι ατμοκαθαριστές ή stick ατμοκαθαριστές χειρός ή σφουγγαρίστρες ατμού. Οι Όρθιοι Ατμοκαθαριστές συγκεντρώνουν όλα τα θετικά γνωρίσματα των συμβατικών ατμοκαθαριστών με εξαιρετική απόδοση στα δάπεδα και επιπλέον παρέχουν πρακτική και εργονομική σχεδίαση ώστε να κάνουν ακόμη πιο εύκολο και γρήγορο τον χειρισμό τους.

Οι ατμοκαθαριστές με κοντάρι/ χειρός είναι απλώς σφουγγαρίστρες που συνδέονται στο ρεύμα;

Η απάντηση είναι όχι. Οι παραδοσιακές σφουγγαρίστρες μπορεί να είναι χρήσιμες για τον γρήγορο καθαρισμό ενός σημείου, αλλά οι όρθιοι ατμοκαθαριστές απορροφούν καλύτερα τη βρωμιά, έχουν εξαρτήματα για λεπτομέρειες και χρησιμοποιούν τον ατμό τους για να σκοτώσουν βακτήρια και ακάρεα που μπορεί να παρέμειναν στη επιφάνεια.

Η Iron Vap σε συνεργασία με την, εξειδικευμένη στον ατμό, ιταλική εταιρεία Polti σας προτείνει:

Την οικονομική σειρά Όρθιων Ατμοκαθαριστών SV4xx DOUBLE.Πρόκειται για τη βασική σειρά όρθιων ατμοκαθαριστών της Polti, η οποία διαθέτει ειδικό, τριγωνικό πέλμα για καλύτερη και πιο ευέλικτη κίνηση και καθάρισμα γωνιών. Το κάθε μοντέλο της σειράς Double 2 σε 1, συνδυάζει σε μία μόνο συσκευή τη διπλή λειτουργία: σφουγγαρίστρα ατμού και φορητό καθάρισμα, δηλαδή μπορεί να αποσπαστεί το κύριο σώμα της συσκευής και να μετατραπεί σε ελαφρύ, φορητό ατμοκαθαριστή χειρός. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

  

Η αμέσως επόμενη σειρά και η πιο πρόσφατη προσθήκη της Polti είναι η σειρά Όρθιων Ατμοκαθαριστών SV6xx STYLE. Πρόκειται για μοντέλα που διαθέτουν την υψηλή αισθητική και εργονομία του ιταλικού design και αυξομειώνουν τον όγκο τους για καλύτερη αποθήκευση. Επιπλέον, πέρα από όρθιοι ατμοκαθαριστές μπορούν να μετατραπούν σε ατμοκαθαριστές χειρός όπως και οι ατμοκαθαριστές της σειράς Double. Το πολύ μεγάλο πέλμα τους βοηθάει στην γρήγορη καθαριότητα, ενώ διαθέτουν ηλεκτρονική ρύθμιση ατμού με προγράμματα ακριβείας στο καντράν τους. Διαθέτουν περισσότερα εξαρτήματα από την προηγούμενη σειρά με εξειδικευμένα αξεσουάρ όπως το εξάρτημα για τα καλοριφέρ, κ.α.

 

Η σειρά 3 CLEAN της Polti είναι μια καινοτόμα λύση για ολοκληρωμένο καθάρισμα των χώρων σας καθώς συνδυάζει 3 λειτουργίες σε 1 συσκευή: 1. Όρθιο ατμοκαθαριστή, 2. Φορητό ατμοκαθαριστή Χειρός και 3. Λειτουργία Σκούπας. Πρόκειται, δηλαδή, για μοντέλα ατμοκαθαριστών αναρρόφησης, τα οποία μπορούν να σκουπίζουν, να καθαρίζουν, να πλένουν και να απολυμαίνουν συγχρόνως. Διαθέτουν προγράμματα ακριβείας, τα οποία ρυθμίζονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Η νέα κυκλωνική τεχνολογία σκούπας με ανοιγόμενο κάδο σας επιτρέπει αποτελεσματικό, γρήγορο σκούπισμα χωρίς επιβαρυντικά κόστη αναλώσιμης σακούλας. Το μέλλον στην οικιακή και επαγγελματική καθαριότητα είναι εδώ: πρακτική, εύχρηστη, πρωτοπόρα, πολυλειτουργική συσκευή που σας λύνει τα χέρια.

 

Ανακαλύψτε κι εσείς την άνεση και την αποτελεσματικότητα των Όρθιων/ Stick Ατμοκαθαριστών και απαλλαγείτε από κουβάδες, σφουγγαρίστρες, αγγαρείες με βρώμικα νερά σε λεκάνες, κ.α. Χαρείτε εύκολο σφουγγάρισμα και πραγματική απολύμανση!

Σχετικά Άρθρα:

10+1 Λόγοι για να Καθαρίζεις με Ατμοκαθαριστή

Τι πρέπει να προσέξω στην Αγορά Ατμοκαθαριστή;

Απολύμανση από ακάρεα: Αντιμετώπιση αλλεργιών, καθαρά χαλιά και υγιεινοί χώροι

SANI SYSTEM: Ξηρός Υπέρθερμος Ατμός κατά κορωνοϊού SARS-COV-2 / COVID-19

Γιατί μια Ηλεκτρική Σκούπα με κάδο νερού είναι καλύτερη από τις άλλες σκούπες; ...

Απελευθερώστε το παιδικό δωμάτιο από Αλλεργιογόνα

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*