Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Προστατέψτε το μέλλον σας χρησιμοποιώντας Ατμό

Προστατέψτε το μέλλον σας χρησιμοποιώντας Ατμό

Η κλιματική αλλαγή είναι προ των πυλών και οι συνέπειες ακόμη και των πιο μικρών επιλογών μας επηρεάζουν το μέλλον μας και το μέλλον του πλανήτη. Όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον και ο ατμός μπορεί να μας βοηθήσει σε μια πιο βιώσιμη λύση στο θέμα των καθημερινών εργασιών στο σπίτι.

Ο καθαρισμός με ατμό γίνεται πλέον το συνώνυμο της οικολογικής και οικονομικής φροντίδας του σπιτιού γιατί χωρίς χημικά και απορρυπαντικά, χρησιμοποιώντας μόνο το νερό και τη θερμοκρασία καθαρίζουμε, απολυμαίνουμε, σιδερώνουμε.

Τι προσφέρει ο ατμός στο περιβάλλον και σε εμάς;

1. Σημαντική μείωση στην κατανάλωση του νερού: με την παραδοσιακή μέθοδο του κουβά και της σφουγγαρίστρας μόνο για να καθαρίσουμε τα δάπεδα, χρησιμοποιούμε 5 ή και περισσότερα λίτρα νερό. Για την παραγωγή 1000 λίτρων ατμού, από την άλλη, χρειάζεται μόνο ένα λίτρο νερό.

2. Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας: ο καθαρισμός με έναν ισχυρό ατμοκαθαριστή είναι πολύ πιο γρήγορος οπότε και η κατανάλωση ενέργειας είναι χαμηλότερη. Κι όταν μιλάμε για κατανάλωση ενέργειας εννοούμε τόσο της δικής μας ενέργειας/ κόπου, όσο και την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνει μια συσκευή). Επιπλέον, οι συσκευές με τη λειτουργία Eco σάς επιτρέπουν να εξοικονομείτε ενέργεια χωρίς να θυσιάζετε την απόδοση και την αποτελεσματικότητα.

3. Μείωση στη χρήση απορρυπαντικών: η χρήση οικιακών χημικών ουσιών, όπως απορρυπαντικών, δημιουργεί ρύπους επιβλαβείς τόσο για την υγεία μας όσο και για το περιβάλλον καθώς καταλήγουν κυρίως σε θάλασσες και ποτάμια κι από εκεί αναπόφευκτα σε εμάς. Επιπλέον, οι πλαστικές συσκευασίες τους είναι πολύ επιβαρυντικές για το περιβάλλον.

4. Κερδίζουμε σε κόπο και χρόνο: ο ατμός υψηλής πίεσης και θερμότητας είναι αποτελεσματικός ακόμη και με ένα μόνο πέρασμα. Έτσι έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα χωρίς να σπαταλήσουμε πολύ χρόνοδιαλύει τη βρωμιά, τους επίμονους λεκέδες και ισιώνει τις πτυχές των ρούχων σας με ένα μόνο πέρασμα.

5. Κερδίζουμε σε χρήματα: τα γρηγορότερα αποτελέσματα σε καθαρισμό και σιδέρωμα, οι τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και νερού και η σαφής ελάττωση αγοράς απορρυπαντικών οδηγούν όλα όχι μόνο σε οικολογικότερο αλλά και σε οικονομικότερο τρόπο ζωής. Εξοικονομώντας χρήματα, μπορούμε να τα επενδύσουμε σε κάτι που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους!

Φροντίστε τον εαυτό σας, το σπίτι και το σπίτι όλων μας, τη γη: χρησιμοποιήστε τον ατμό για γρήγορο και αποτελεσματικό σιδέρωμα, καθάρισμα, απολύμανση!

Καθαρίστε με ατμοκαθαριστή, ζήστε πιο υγιεινά, νιώστε πιο χαρούμενοι από ποτέ!

.

.

.

Σχετικά Άρθρα:

Μεγάλη Εξοικονόμηση ενέργειας με Μικρές αλλαγές στη λειτουργία του σπιτιού

.

Αλλαγή Σεζόν: Γενική Καθαριότητα με ατμό - Απολύμανση και Ασφάλεια

.

Ατμός και Απολυμανστική Δράση: Μύθοι και Αλήθειες

.

7 Σεπτεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Καθαρού Αέρα και Γαλάζιων Ουρανών

.

Ατμός και Νερό - 22 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Νερού

.

Ο καλύτερος Ατμοκαθαριστής της Αγοράς

.

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*