Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Ιδανικοί ατμοκαθαριστές για Εξοχικές κατοικίες

Ιδανικοί ατμοκαθαριστές για Εξοχικές κατοικίες

Ο ατμός είναι ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού και απολύμανσης: οικολογικός, οικονομικός, γρήγορος και εύκολος.

Η άνοιξη σηματοδοτεί την ανανέωση και την χαρά, αλλά και την αλλαγή σεζόν καθώς μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι. Τώρα είναι λοιπόν το διάστημα κατά το οποίο τα περισσότερα παραθεριστικά μέρη ξανα-αποκτούν ζωή καθώς καταστηματάρχες, πρώιμοι παραθεριστές και ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών ξεκινούν και πάλι να εμφανίζονται είτε για λίγες μέρες χαλάρωσης, είτε για προετοιμασία των καταστημάτων, είτε για γενική καθαριότητα και συντήρηση των εξοχικών.

Πολλοί άνθρωποι έχοντας γνωρίσει την απόδοση ενός ατμοκαθαριστή μεταφέρουν από τις μόνιμες κατοικίες τους στα εξοχικά τους σπίτια τον αγαπημένο τους ατμοκαθαριστή, ιδίως σε εξοχικές κατοικίες που έχουν παραμείνει μεγάλο διάστημα κλειστές. Ο ατμός απολυμαίνει γρήγορα και είναι αποτελεσματικός στον συνολικό καθαρισμό και στις πολλές ανάγκες ενός σπιτιού που έχει μείνει αχρησιμοποίητο για μήνες.

Τώρα, μπορείτε να έχετε τη λύση του ατμού και στο εξοχικό σας χωρίς να έχετε το βάσανο της μεταφοράς συσκευών από σπίτι σε σπίτι. Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα μηχάνημα ελαφρύ, μικρό και εύκολο στην αποθήκευση ώστε να μην τρώει περιττό χώρο από μια πιθανά μικρή εξοχική κατοικία και ταυτόχρονα αποτελεσματικό απέναντι σε κάθε είδους βρωμιά. Η καλύτερη και πιο σύγχρονη λύση είναι οι όρθιοι ατμοκαθαριστές της ιταλικής εταιρείας Polti.

Η Polti, πρωτοπόρα στις εφαρμογές ατμού, έχει λανσάρει πολλές σειρές ατμοκαθαριστών. Από τις πιο πρόσφατες και πλέον καινοτόμες είναι: η σειρά όρθιων ατμοκαθαριστών SV4xx Double (Vaporetto SV440_Double, Vaporetto SV450_Double, Vaporetto SV460_Double) και η σειρά SV6xx Style (Vaporetto SV620_Style, Vaporetto SV650_Style, Vaporetto SV660_Style).

 

Τι κερδίζουμε με έναν όρθιο ατμοκαθαριστή;

  • • Οι όρθιοι ατμοκαθαριστές ή stick ατμοκαθαριστές χειρός ή σφουγγαρίστρες ατμού προσφέρουν οικονομικό και οικολογικό καθαρισμό και απολύμανση χωρίς τα έξοδα και την περιβαλλοντική επιβάρυνση που προκαλούν χημικές ουσίες και απορρυπαντικά.
  • • Λειτουργούν απλά με τρεχούμενο νερό βρύσης.
  • • Καθαρίζουν αποτελεσματικά χώρους, επιφάνειες αλλά και τοπικούς λεκέδες, αρμούς, λίπη φούρνου, κ.α.
  • • Είναι εύκολοι στον χειρισμό γιατί μοιάζουν με εξελιγμένες σφουγγαρίστρες, αλλά αντίθετα με το απλό σφουγγάρισμα, ο ατμός υψηλής θερμοκρασίας πέρα από καθαριστική έχει και απολυμαντική δράση.
  • • Είναι σχεδιασμένοι εργονομικά για ελαφρύ και σταθερό κράτημα και πολύ πρακτικοί στην αποθήκευσή τους, μιας και δεν έχουν ιδιαίτερο όγκο και μπορούν να συμπτυχθούν ακόμη περισσότερο ώστε να χωρούν σε μικρότερα σημεία/ ντουλάπια του σπιτιού σας.

Ανακαλύψτε κι εσείς την άνεση και την αποτελεσματικότητα των Όρθιων/ Stick Ατμοκαθαριστών και απαλλαγείτε από κουβάδες, σφουγγαρίστρες, αγγαρείες με βρώμικα νερά σε λεκάνες, κ.α. Χαρείτε εύκολο σφουγγάρισμα και πραγματική απολύμανση!

.

.

.

Σχετικά Άρθρα:

10+1 Λόγοι για να Καθαρίζεις με Ατμοκαθαριστή

.

Τι πρέπει να προσέξω στην Αγορά Ατμοκαθαριστή;

.

Απολύμανση από ακάρεα: Αντιμετώπιση αλλεργιών, καθαρά χαλιά και υγιεινοί χώροι

.

Γιατί μια Ηλεκτρική Σκούπα με κάδο νερού είναι καλύτερη από τις άλλες σκούπες; ...

.

Stick/ όρθιοι Ατμοκαθαριστές: άνεση και υγιεινή

.

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*