Στην IronVap.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα 
Cimex Eradicator: Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας!

Cimex Eradicator: Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας!

Νέα μη τοξική μέθοδος(χωρίς χρήση χημικών) με ξηρό, υπέρθερμο ατμό θερμοκρασίας 180° C, για την αντιμετώπιση των ψύλλων, ψειρών, κοριών, ακάρεων και άλλων εντόμων και μικροοργανισμών!

Τα έντομα αυτά στις μέρες μας βρίσκονται σε έξαρση στα ξενοδοχεία, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, ακόμα και στις δημόσιες μεταφορές, όπως αναφέρεται και σε επείγον κείμενο του Υπουργείου Υγείας. Η παρουσία τους αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, ακόμα και στις ευρωπαϊκές χώρες.Η καταπολέμησή τους με τη χρήση ατμοκαθαριστή υψηλής θερμοκρασίας ατμού για μείωση του ποσοστού υγρασίας, έχει αποδειχθεί η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την εξάλειψη αυτών των μικροοργανισμών καθώς και των αυγών τους, για τους εξής λόγους:

1. Αποτελεί μέθοδο με χαμηλή περιβαλλοντική επίπτωση.

Δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, είτε με εισπνοή είτε με επαφή. Μπορεί να εφαρμοστεί με την παρουσία ανθρώπων. Δεν υπάρχει λόγος χρήσης μέσων ατομικής προστασίας.

2. Οι χώροι μπορούν να χρησιμοποιούνται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού.

3. Οι κοριοί είναι πολύ ευαίσθητοι στις αλλαγές θερμοκρασίας.

Η ροή του ατμού στους 180°C μας επιτρέπει την εξάλειψη τόσο των ενήλικων κοριών όσο και των προνυμφών τους και των αυγών τους.

4. Το συγκεκριμένο σύστημα του ατμού φτάνει σε όλες τις σχισμές και τις γωνίες που είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν.

Έτσι, ακόμη και κοριοί που κρύβονται σε βάθος εξαλείφονται. Η αντίστασή τους είναι αδύνατη καθώς οι κοριοί θανατώνονται με θερμικό σοκ που προκαλείται από τη θερμότητα του ατμού.

Πατήστε εδώ και δείτε το καινοτόμο σύστημα Cimex Eradicator!

Αφήστε το Σχόλιό σας

*
**Not Published
*Site url with http://
*